Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Ευχόμαστε να είσθε καλά και να αντέξετε τα όσα συμβαίνουν "σε πολιτιστικό επίπεδο", αφού την Κυριακή ήρθε στην Χαλκίδα και ο ΛΕ ΠΑ, ο οποίος έπαθε σοκ από το πλήθος, αφού τα καθίσματα ήταν ....
περίπου 1.700 ενώ αυτοί που άκουγαν τον ΛΕ ΠΑ δεν ήταν ούτε 50!!!!!

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν κέρδισε  την ΘΥΕΛΛΑ αλλά αν ο Γιώργος Λάμπρου πει σήμερα το ναι, τότε όλα αλλάζουν και πιστεύουμε πως η ελπίδα θα κυκλοφορήσει και πάλι στην Αρτάκη. Να ευχηθούμε τα καλύτερα αρκεί ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης και οι διοικούντες να δώσουν τα κλειδιά στον προπονητή και να έχει δίπλα του συνεργάτες που θα τους επιλέξει ο ίδιος.

- Γνώρισε την πρώτη της ήττα η ΣΚΕΠΑΣΤΗ από την ΜΑΚΡΥΚΆΠΑ αλλά κρατάει την 4η θέση, ενώ στην 5η θέση είναι η Μακρυκάπα  η οποία σίγουρα ήθελε αυτή την νίκη για να παραμείνει "σταθερή αξία"  στην Α΄ Κατηγορία.  

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε μεγάλη νίκη στο στάδιο Χαλκίδας με αντίπαλο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύουμε πως τώρα οι της Ερέτριας θα αποκτήσουν και άλλη ψυχολογία, ενώ δεν ξέρουμε αν τα πανηγυράκια του εκτελεστικού μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.