Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Επιτέλους το κατάλαβε και "ο μεγάλος ραδιοφωνατζής". Όποιος υπηρετεί την αυτοδιοίκηση, δεν πρέπει να μένει μόνο σε τσιτάτα, αλλά να καταγγέλλει και αρμοδίως την όποια κακή διαχείριση. Μεγάλε επιτέλους το είπες. Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως αρκούσε το να βγαίνουν και να τα καταγγέλλουν σε σένα. Υπάρχει ένα θέμα όμως. Οι αρμόδιοι βάζουν στο αρχείο καταγγελίες όταν δεν..... υπάρχουν στοιχεία, ενώ εσύ τα βγάζεις όλα στον αέρα, αρκεί να είναι ενάντια σ΄ αυτούς που δεν γουστάρεις.....

- Επειδή ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, η δική μας άποψη είναι ξεκάθαρη στο θέμα της μη υπουργοποίησης κάποιου από την Εύβοια. Δεν είναι θέμα μόνο των βουλευτών κυρίες και κύριοι. Φταίνε όλοι όσοι έχουν σχέση με το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Μπορεί ο πρωθυπουργός να έχει την ευθύνη για τον ορισμό υπουργών, αλλά δεν είναι κουφός. Ακούει τους πάντες και έτσι πρέπει να κάνει. Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι και πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και είναι αυτός που πρώτος θα καλέσει τους Νεοδημοκράτες της Εύβοιας σε αγώνα, όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών. Έχουν λοιπόν δικαίωμα οι Νεοδημοκράτες να ζητήσουν να υπάρχει και από την Εύβοια μέλος στην κυβέρνηση.

- Η κόντρα που υπάρχει μεταξύ των βουλευτών της Εύβοιας, είναι αυτή που δεν επέτρεψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ορίσει έναν από τους 3 βουλευτές μας, μέλος της κυβέρνησης στον νέο ανασχηματισμό. Είναι βέβαιο όμως πως στον επόμενο ανασχηματισμό θα υπάρξει εκπρόσωπος της Εύβοιας στο κυβερνητικό σχήμα, αφού οι Νεοδημοκράτες θα ζητήσουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ν΄ αποφασίσει ποιον από τους 3 θα δώσει την ευκαιρία.