Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα


 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί ο καθένας να λέει τα δικά του, αλλά την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση και όχι οι μπαχαλάκηδες ή οι χουντικοί. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων, σέβονται την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και απλά μια μικρή μερίδα πολιτών, θέλει να κάνει θόρυβο και να αποτελεί εξαίρεση. Δεν τους δίνει κανείς.... σημασία και θα παραμείνουν πολύ μικρή μειοψηφία. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα έχουν ζήσει όλα.

- Πάμε για μεγάλο έργο στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και για πολλούς θα είναι μεγάλη έκπληξη. Μέχρι το Καλοκαίρι του 2021 θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, ο οποίος θα ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, να ψηφίσει υπέρ της ανακήρυξης ως Επίτιμου Δημότη μέλους της κυβέρνησης.

- Την καλημέρα μας και στο ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας και τώρα μετά την Θεία Φώτιση πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα χρειαστεί να περάσουμε σε διχασμούς και σε μπάχαλο. Εμείς περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις και ενωτικές κινήσεις και θα στηρίξουμε με νύχια και δόντια, το σήμερα αλλά και το αύριο αυτής της διοίκησης.

- Η περίοδος των Χριστουγέννων τελείωσε και πλέον αρχίζουν και τα έργα στο Δήμο Χαλκιδέων, για το 2021. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, μέσα στον Ιανουάριο αν βοηθήσει κι ο καιρός ν΄ αρχίσει το έργο αποκατάστασης στο Λευκαντί. Ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής είναι βέβαιο πως δεν ξεχνάει.

- Ο Φάνης Σπανός είχε χθες την ονομαστική του γιορτή και σίγουρα ο ίδιος θα ευχήθηκε λιγότερο πόλεμο από τους λίγους, οι οποίοι απλά έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή και προσωπικά οφέλη, σε βάρος των πολιτών της Περιφέρειας.