Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Απόψεις

 - Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη κανενός νοσταλγού της Χούντας και δεν θα διστάσουμε να σταθούμε απέναντί του, με την δική μας άποψη και όχι με ύβρεις και βία όπως κάνουν οι νοσταλγοί της χούντας. 
Φίλες και φίλοι, τους κοινοβουλευτικούς εμείς τους ψηφίζουμε και έχουμε την δυνατότητα να τους αλλάξουμε κάθε φορά που έχουμε εκλογές. Αυτό το δικαίωμα μας το δίνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και όχι τα χουντικά καθεστώτα και οι στρατιωτικοί νόμοι.
Θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι και να επιλέγουμε εμείς την κυβέρνηση ....που θέλουμε και όχι να μας την επιβάλλουν άλλοι.
Η σημερινή κυβέρνηση, θα διαπιστώσουν όλοι, πως έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών και πως οι νοσταλγοί της χούντας δεν θα πλησιάσουν καν προς τα ποσοστά που θα τους βάλουν στην βουλή.
Οι νοσταλγοί χρησιμοποιούν και την εκκλησία, θέλοντας να μας πούνε πως αυτοί είναι Χριστιανοί και εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε.
Εμείς δεν διστάζουμε να γράψουμε πως αυτά που δήθεν διεκδικούν δεν θα τολμούσαν να τα ζητήσουν από ένα καθεστώς χούντας.
Θα είχαν το δικαίωμα να διαδηλώσουν; Θα είχαν το δικαίωμα να αδιαφορήσουν για τους όποιους νόμους ή τις όποιες αποφάσεις;
Όλα αυτά τους τα επιτρέπει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για έναν και μόνο λόγο.
Η Δημοκρατία δεν φοβάται. 
Η Δημοκρατία δεν φυλακίζει κανέναν για τις ιδέες του. 
Η Δημοκρατία δείχνει ανοχή.
Φυσικά στην Ελλάδα εκτός από τους νοσταλγούς της χούντας, έχουμε και τους μπαχαλάκηδες, τους οποίους πλέον τους ξέρει καλά ο Ελληνικός Λαός και θα τους ξαναστείλει στον αγύριστο, όταν θα έρθει η ώρα.
Στην Δημοκρατία η πλειοψηφία κυβερνά, η μειοψηφία ελέγχει και όλοι οι πολίτες έχουν κάθε φορά που έχουμε εκλογές να ψηφίζουν και να εκλέγουν την κυβέρνηση.