Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

.....σουτάκια

 - Όλα δείχνουν πως πάμε για παράταση του lockdown, με ότι σημαίνει αυτό. Θα συνεχιστεί η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό και αυτό σημαίνει πως πάμε και για νέα αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ. Οι της ΕΠΟ ζήτησαν να γίνει μια εξαίρεση, αλλά δεν το βλέπουμε, αφού αν γίνει αυτό ...τότε τα αιτήματα για εξαίρεση θα είναι πολλά.

- Πιθανότατα σήμερα να έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος θα επιβεβαιώσει πως όλα δείχνουν αύξηση των κρουσμάτων από το χαλάρωμα της Πρωτοχρονιάς.

- Μας αρέσει που τελευταία όλο και περισσότεροι, έρχονται στα λόγια μας και γράφουν πως τελικά δεν βλέπουν να ξεκινούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Οι τετραέξυπνοι της ΕΠΟ, δηλώσεις και συνεντεύξεις των οποίων φιλοξενούν και Τοπικά ΜΜΕ, θα πρέπει τώρα να εξηγήσουν τις μπούρδες που έλεγαν εδώ και καιρό.

- Συγνώμη, αλλά κάποιοι με την συμπεριφορά τους δημιουργούν προβλήματα στον Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας κύριο Γιώργο Πίσχινα και θα πρέπει κάτι να κάνουν εδώ και τώρα, ώστε να μην τον μπλέξουν σε περιπέτειες. Σταματάμε εδώ και ελπίζουμε να καταλάβουν το λάθος τους.