Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

...σφηνάκια

 - Το apopsignomi.blogspot ακούει τους πάντες και σέβεται τις απόψεις όλων, αλλά έχει την δική του άποψη για την Δημοκρατία. Δεν μπορεί να μιλάνε για Δημοκρατία, αυτοί οι οποίοι βρίζουν, συκοφαντούν και απειλούν Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας, τον Αρχιεπίσκοπο και τους πολίτες που δεν συμφωνούν μαζί τους. Κόψτε μας και την καλημέρα, αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μπούνε στην άκρη οι νοσταλγοί μαύρων εποχών. Τα.... Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού φίμωσαν τον Τράμπ και καλά του έκαναν, εύκολα μπορούν να αποκλείσουν και αυτούς οι οποίοι βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

- Κυρίες και κύριοι, στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Προτιμάμε έναν μέτριο κοινοβουλευτικό, από "τον καλύτερο" χουντικό. Ακόμη και στο χώρο της εκκλησίας δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να πάμε ενάντια σ΄ εκείνους οι οποίοι προσπαθούν να είναι ενάντια στους νόμους του κράτους. Να τελειώνουμε και μ΄ αυτό το θέμα.

- Υπάρχουν ιερείς οι οποίοι είναι υπηρέτες του Θεού και υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι είναι διάβολοι με ράσα. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι φροντίζουν ανθρώπους και αυτοί οι οποίοι φροντίζουν τον εαυτό τους. Επειδή όλους τους αρέσει να διαδίδουν όπως λένε τον λόγο του Χριστού, ας μας πούνε ποιοι από τους μαθητές του Χριστού, είχαν την όποια αμοιβή ή τον όποιο μισθό.

- Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πιστεύουμε στον Θεό, αλλά ΟΧΙ σε όλους όσους φορούν το ράσο. Το γιατί δεν θα το αναλύσουμε σήμερα, αλλά αν χρειασθεί θα επανέλθουμε, γιατί κάποιοι προσπαθούν να γίνουν Βασιλικότεροι του Βασιλέως.