Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

...απόψεις

 - Τα έχουμε γράψει πολλές φορές και απορούμε γιατί κάποιοι περιμένουν ν΄ αλλάξουμε άποψη τώρα. Το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς. Δεν υπάρχει πλέον Ελληνικό Ποδόσφαιρο και αυτό το βλέπουμε στις ομάδες μας, αλλά και στην Εθνική ομάδα.
Αυτό που πρέπει να δούμε πλέον, είναι το..... τι θα γίνει με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Οι ΕΠΣ θα πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να πάψουν να σέρνονται πίσω από τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο και δεν ξέρουμε και ποιους άλλους.
Τι σχέση μπορεί να έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με όλους αυτούς τους κυρίους;
Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο η λύση είναι μία και απλή. Η κάθε ΕΠΣΕ να πάψει να έχει απόλυτη εξάρτηση από την ΕΠΟ. Ας φροντίσουν να πάρουν πρωτοβουλίες και να καταθέσουν προτάσεις, ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να παραμείνει ερασιτεχνικό.
Θα πρέπει οι ΕΠΣ να σεβαστούν τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων και μαζί να συζητήσουν και να καταθέσουν προτάσεις.
Η ΕΠΣ Εύβοιας έχει προοπτική, αρκεί να μπει σε σταθερή τροχιά και για τα επόμενα 5 - 6 χρόνια να βάλε στόχους, να έχει πρόγραμμα και να αξιοποιήσει ικανούς παράγοντες.