Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και καλή Κυριακή να έχετε. Να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε και τον κορονοϊό και τον καύσωνα. Δυστυχώς ο Αύγουστος θα είναι δύσκολος μήνας και μακάρι να μην ζήσουμε άλλες καταστάσεις.
Σας έχουμε δροσιστική πληροφορία Κυριακάτικα και δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσει ο πρώην δήμαρχος κ. Χρήστος Παγώνης, γιατί θ΄ αναφερθούμε ....στο αν τελικά θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

- Το βράδυ του Σαββάτου συναντηθήκαμε τυχαία με Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος είναι κοντά στον κύριο Παγώνη, ο οποίος μεταξύ άλλων μας είπε: "Ο κ. Παγώνης θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά δυστυχώς έχασε πολλά από τα πρόσωπα, τα οποία ήταν στο ψηφοδέλτιό του και όταν κερδίσαμε τις εκλογές με αντίπαλο τον Ζεμπίλη και αυτές του 2019 που τις χάσαμε με αντίπαλο την κ. Βάκα.
Αυτή την στιγμή, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, οι περισσότεροι θέλουν άλλο πρόσωπο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, με στόχο να ανατραπεί το μη καλό κλίμα που υπάρχει στην παράταξη. Προσωπική μου άποψη είναι πως τελικά ο κ. Παγώνης, δεν θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του και έτσι θ΄ ανοίξει ο δρόμος, για τον επόμενο".

- Λοιπόν στις επόμενες εκλογές το apopsignomi θα έχει περίπου 30 φίλες και φίλους υποψηφίους σε ψηφοδέλτιο του Δήμου Χαλκιδέων. Το σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι θα το δούμε, γιατί εμείς μπορεί να θέλουμε, αλλά να μη μας θέλουν. Οι υποψήφιοι αυτοί θα είναι μοιρασμένοι και στις 5 Δημοτικές Ενότητες, αλλά και στις Δημοτικές Κοινότητες. Θέλουμε ν΄ αποδείξουμε πως κανείς δεν πρέπει να είναι ουρά κανενός και πως ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να έχει κάποιες προτάσεις ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινότητα των δημοτών.

- Καμία συμφωνία και κανένα παζάρι για θέσεις με ή χωρίς μισθό. Καμία συμφωνία πάνω ή κάτω από το τραπέζι. Δεν γουστάρουμε να βλέπουμε Δημοτικούς Συμβούλους να παριστάνουν τους μουγγούς τα δύο πρώτα χρόνια για να έχουν κάποια θέση και μετά να κάνουν αντιπολίτευση επειδή πλησιάζουν εκλογές.

- Λοιπόν κρατήστε καλά αυτά που σήμερα γράφουμε και 6 μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2023, θα δούμε αν τα λόγια μας γίνουν πράξη. Κάποιοι θα γελάσουν τώρα, αλλά όταν έρθει η ώρα θα τους πονέσουμε.