Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 
 Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είστε καλά στην υγεία σας. Με το καλημέρα να σας θυμίσουμε πως σήμερα στις 13:00 στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας ο ΑΟ Χαλκίς δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα εντός έδρας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.  Νίκη και....μόνο νίκη θέλει ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ για να βάλει 3 βαθμούς στο σακούλι του και βλέπουμε.

- Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Πετριτή λένε πως είναι καλή ομαδα και την 1η αγωνιστική ήρθε 1 - 1 στην έδρα του με την ΖΆΚΥΝΘΟ. Δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην κατηγορία αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ πρέπει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να μην χαλαρώσει ούτε λεπτό. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο προπονητής κ. Ζουρούδης θα έχει μελετήσει το παιχνίδι των αντιπάλων και να δώσει τις σωστές εντολές. Καλή επιτυχία στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.

- Ένας ακόμη αγώνας σήμερα για την Α' κατηγορία γυναικών, στις 15:00 στο Ενωσιακό γήπεδο. ΑΒΑΝΤΕΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ Καρδίτσας θα συναντηθούν για την 1η αγωνιστική. Οι ΑΒΑΝΤΕΣ είναι πλέον μια άλλη ομάδα και η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξέραμε μέχρι πριν λίγους μήνες. Μετά την παραίτηση Σωτηρίου η ομάδα κατέληξε διοικητικά εκεί που ήταν σχεδιασμένο να καταλήξει και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει κυκλοφορήσει καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση για την ομάδα.

- Μπορεί να φαντάζει τρελό, αλλά οι φίλαθλοι της Εύβοιας δεν γνωρίζουν τους περισσότερους ανθρώπους της διοίκησης δεν γνωρίζουν ποιες παίκτριες έχει η ομάδα, ποιός είναι ο προπονητής και φυσικά δεν ξέρουν αν τελικά οι ΑΒΑΝΤΕΣ παραμένουν της Χαλκίδας ή αν αυτό δεν ισχύει.

- Φυσικά σήμερα από τις 11:00 έχουμε και αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες και καλά θα κάνετε να πάτε σε κάποιο γήπεδο. 

- Την καλημέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο γενικώς, αφού μπαίνουμε σε προεκλογική χρονιά και όλοι θέλουμε και κάτι παραπάνω. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Όλα τα γήπεδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, πριν ν' αναλάβει τον οργανισμό η κυρία Αιδίνη.  Μπορεί να θέλουμε τα γήπεδα να είναι σαν της ΑΕΚ ή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Απαιτήσεις έχουν οι ομάδες, απαιτήσεις οι προπονητές, απαιτήσεις και οι άνθρωποι της ενημέρωσης.

- Καλά κάνουν και έχουν απαιτήσεις, αλλά πρέπει να υπάρχουν και όρια. Καλά θα ήταν να υπάρχουν δημοσιογραφικά στα γήπεδα, καλά ήταν να υπάρχουν όλα αυτά που ζητάνε αλλά ας μην κοροιδευόμαστε.  Όταν σε ένα γήπεδο είναι 3 και 4 ομάδες, ας μην το θέλουμε και σε καλή κατάσταση. 

- Αυτό που πρέπει να γίνει αύριο είναι οι πάγκοι των ομάδων στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Έρχονται ομάδες από όλη την Ελλάδα και πρέπει να χωράνε μέσα στους πάγκους. Κυρία Αϊδίνη, κύριε Γκούνη δεν είναι πολλά τα χρήματα που θα χρειασθούν και καλό θα είναι αυτό να γίνει επειγόντως.

Καλή σας μέρα.