Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

...... φαπούλες

  - Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όλα δείχνουν πως θα ξαναζήσουμε ότι και στο παρελθόν, αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι ο νυν δήμαρχος κύριος Ψαθάς και ο τέως δήμαρχος κύριος Μπουροδήμος. Οι δύο κύριοι θα τα δώσουν όλα και έτσι θα έχουμε μια προεκλογική περίοδο κατά την οποία θα ακουσθούν πολλά και ενδιαφέροντα. Θα.... υπάρξουν όπως όλα δείχνουν και άλλες δύο υποψηφιότητες .

- Τι θα κάνουν τα κόμματα; Θα δώσουν χρίσμα; Θα παρέχουν στήριξη σε κάποια δημοτική παράταξη; Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν τα άλλα κόμματα, αλλά η ΝΔ επίσημα χρίσματα δεν θα δώσει και απλά θα δώσει την ευκαιρία για αποφάσεις σε τοπικό επίπεδο. 

- Στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων είναι γνωστό πως η εκεί οργάνωση του κόμματος, ούτε ν'  ακούει δεν θέλει για τον κύριο Ψαθά και ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως δικαιολογημένα, αφού ο κ. Ψαθάς ρίχνει τα βέλη του κατά της Νέας Δημοκρατίας και με τον τρόπο του στηρίζει ΣΎΡΙΖΑ.

- Επειδή κάποια παπαγαλάκια βγήκαν "να χτυπήσουν" τον πρόεδρο της εκεί ΔΗΜΤΟ με αφορμή δημοσίευμα για την υποψηφιότητα Μπουροδήμου, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων, όπως και όλες οι ΔΗΜΤΟ έχουν υποχρέωση, να δίνουν μάχη για να κερδίζουν εκλογές σε όλα τα επίπεδα. Στις τοπικές εκλογές τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ΝΔ δεν θα στηρίξει υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και οι διοικήσεις της κάθε ΔΗΜΤΟ θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην κερδίσει ο ΣΎΡΙΖΑ κανέναν Δήμο.