Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και πάντα με υγεία. Παρασκευή σήμερα και από αύριο θα έχουμε αγώνες πρωταθλημάτων  Εύβοιας. Οι μεγάλες μάχες όμως και αυτό το τριήμερο θα δοθούν σε πολιτικό επίπεδο. Η κυρία Σοφία δίνει τα ρέστα της, αφού κατασκευάζει γέφυρες, κατασκευάζει γήπεδα, κερκίδες σε γήπεδα και καλεί .......τους δημάρχους να είναι κοντά της, αν θέλουν να κάνουν έργα στον δήμο τους.

- Πάντως η κυρία Σοφία, αν πάρει τόσους σταυρούς, όσες είναι και οι χειραψίες που κάνει, τότε θα πάρει σίγουρα την τέταρτη θέση. Αυτοί πάντως που αδιαφορούν πλήρως για τα όσα κάνει η κυρία Σοφία, είναι οι Νεοδημοκράτες βουλευτές. 

- Πάντως στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν πως οι πολίτες στην Εύβοια μπορεί να κάνουν το καθήκον τους και να πάνε το ΠΑΣΟΚ πάνω από το 14%!!!!!

- Στο ΣΎΡΙΖΑ τα έχουν παίξει, αφού δεν τους βγαίνει το σενάριο που ήθελε το ΠΑΣΟΚ δεκανίκι τους. Θα έχει πλάκα πάντως οι ΠΑΣΟΚοι να ψηφίσουν τον Αλέξη, ο οποίος τώρα τους αποκαλεί προοδευτικούς ενώ ξέχασε πως συνεργάστηκε με τον προοδευτικό Πάνο Καμμένο....

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα προσπαθεί να στείλει από εκεί που ήρθε την κυρία "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω. Κυρία Βάκα γιατί; Όλα μπορεί να τα λύσει η κυρία και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν της λέτε ένα ΝΑΙ.