Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και μεταξύ άλλων έχουμε και αγώνες κυπέλλου Εύβοιας. Στην πολιτική σκηνή δεν έχουμε αγώνες, αλλά έχουμε διαγωνισμό για το ποιός είναι περισσότερο μαλάκας. Συγνώμη αλλά μας κούρασε όλο αυτό το σκηνικό. Από την μια ο Τσίπρας ο οποίος έχει διαγράψει από την μνήμη του, το ότι κυβέρνησε 5 χρόνια την Ελλάδα και από....?την άλλη ο Ανδρουλάκης ο οποίος έχει κάνει σημαία το ότι τον παρακολουθούσαν.

- Φυσικά ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός είναι και αυτός θ' αποφασίσει πότε θα πάμε για εκλογές και αυτό έχει σπάσει τα νεύρα του Αλέξη, ο οποίος δεν θέλει τώρα εκλογές με την ελπίδα πως θα προκύψει κι άλλη κρίση για την κυβέρνηση. Αν ήθελε εκλογές βρε κουτά, θα είχε βγάλει στον δρόμο τους "αγανακτισμένους και τις κατσαρόλες"!!!!!

- Ο Μητσοτάκης έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα και ιδιαίτερα εδώ στην Εύβοια. Όταν όρισε την κυρία Σοφία ως υποψήφια δεν είχε και πολλές αντιδράσεις. Τώρα όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει και αυτό εξ αιτίας του τρόπου με τον οποίο η κυρία Σοφία επέλεξε να διεκδικήσει τον σταυρό προτίμησης.

- Χάθηκαν άραγε οι κυρίες που ζούνε στην Εύβοια και έπρεπε να κάνουμε εισαγωγή από τα στέκια του Κολωνακίου; Είχε γίνει μία ακόμη φορά αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο και τ' αποτελεσματα τα είδαμε.

- Κυκλοφορεί μια φήμη πως Νεοδημοκρατες ετοιμάζουν επιτροπή αγώνα ενάντια σε εισαγώμενα!!!!!! Ο Μητσοτάκης πάντως ακούει τους πάντες και να ξέρετε πως όταν παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει διορθωτικές κινήσεις. Φανταστείτε πόσο θ' ανέβει το ηθικό των Νεοδημοκρατών αν γίνει κάτι τέτοιο.

- Συνεδρίασε χθες το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε απόφαση στήριξης του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. 

- Σήμερα το ενδιαφέρον όλων θα ειναι στο γήπεδο της Δροσιάς όπου ο κ. Λάμπρου θα υποδεχθεί τον κ. Αντωνόπουλο σε αγώνα κυπέλλου Εύβοιας. Η ΕΠΣΕ γνωρίζοντας καλα πως έχουν πέσει και στοιχήματα όχι τα γνωστά, αλλά με κέρδος μια δωρεάν ρεμπέτικη βραδιά, εστειλε διαιτητή τον κύριο Κασομούλη ο οποίος προφανώς πήρε άδεια από την υπηρεσία του και θα ταξιδέψει από την Αθήνα για το ΔΡΟΣΙΑ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ.