Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Φτάσαμε στην Πέμπτη και έρχεται η Παρασκευή, οπότε πάει κι αυτή η εβδομάδα. Ο χρόνος περνάει αλλά τα προβλήματα υγείας δεν λένε να περάσουν και να ησυχάσουμε λιγάκι. Πολλοί οι ασθενείς στο νοσοκομείο Χαλκίδας και είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλες και όλοι, αφού καθημερινά δίνουν μάχη για να φροντίζουν ασθενείς, αλλά να είναι και ευγενικοί προς τους..... επισκέπτες οι οποίοι αγωνιούν για τους ανθρώπους τους οι οποίοι νοσούν.

- Το στοίχημα ισχύει φίλε μας και δεν αλλάζουμε άποψη. Εύκολα λες πως θα είσαι υποψήφιος, δύσκολα ετοιμάζεις ένα πλήρες και ισχυρό ψηφοδέλτιο και δυσκολότερα προτείνεις ένα πρόγραμμα με όραμα και να είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσουμε. Και για να το κλείσουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό να το επικοινωνήσεις.

- Στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε, αλλά σε μια εκλογική αναμετρηση μιλάμε για πολύ δύσκολα, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου σκάσει ένα πρωί. Βρείτε μας έναν υποψήφιο ο οποίος ξεκίνησε από το επικοινωνιακό. Δυστυχώς οι μέχρι τώρα επιλογές θα λέγαμε πως ετοιμάζουν μια βραδιά στα μπουζούκια!!!!!!

- Τον Ιανουάριο θα έχουμε εκλογές μας είπε ο γκαφατζής ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπλήρωσε πως δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως αυτός μας το είπε νωρίς!!!!! Μεγάλε από το 2019 μέχρι τώρα μας λες πως θα διεξαχθούν εκλογές και εκλογές δεν είδαμε. Έτσι πάντως που το πας κάποια στιγμή θα έχουμε εκλογές!!!!

- Το άλλο πάντως με το νερό στο Πανόραμα δεν σου κάθισε όπως ήθελες, αφού βρέθηκε κατηγορούμενος ο κ. Παγώνης. Αν πάντως υπάρχει κάποια ευθύνη, ο κ. Παγώνης είχε βάλει την υπογραφή σε μια συμφωνία μη νόμιμη. Η δήμαρχος κ. Βάκα δεν έχει καμία ευθύνη γιατί δεν έχει βάλει πουθενά την υπογραφή της. Το θέμα είναι της ΔΕΥΑΧ και όχι του Δήμου.