Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεια σας. Πέρασε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και έχουμε ένα ακόμη του Νοεμβρίου για να μπούμε στον Δεκέμβριο, τον τελευταίο μήνα του χρόνου και μήνα των Χριστουγέννων. Δεν θέλουμε να γινόμαστε κακοί, αλλά δεν μπορούμε και να κάνουμε το μαύρο άσπρο, ούτε στην πολιτική, ούτε στον αθλητισμό. Σίγουρα όταν γράφεις αλήθειες ενοχλείς, αλλά.... το ψέμα δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε και φυσικά δεν μπορούμε και να χαϊδεύουμε αυτιά.

- Έχουμε ανθρώπους από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της επικοινωνίας, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως τα νέα αφεντικά της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο, γιατί ανέλαβαν την τελευταία στιγμή, μόνο και μόνο για να μην μηδενιστεί η ομάδα!!!!! Κύριοι υπήρχε σχέδιο μήνες πριν και αυτό εφαρμόστηκε. Ξέρουμε όλοι πως λειτουργεί το σύστημα αυτό και όσοι δεν το γνωρίζουν ας ρωτήσουν για να μάθουν.

- Κανείς δεν θα βάλει χρήματα για μεταγραφές κι αν θα έρθουν παίκτριες τον Ιανουάριο αυτές θα πληρώσουν για να έρθουν και να αποκτήσουν εμπειρία από πρωταθλήματα Ευρωπαϊκών χωρών. Αν δεν το καταλάβατε άλλη φορά θα γράψουμε περισσότερα. Πάντως σίγουρα θα είναι καλύτερη η αποχώρηση από το πρωτάθλημα παρά ο συνεχής διασυρμός. Έτσι κι αλλιώς την ίδια κατάληξη θα έχει η ομάδα. 

- Τελικά Παγώνης, Σπύρου και Ανδρέου επιμένουν στην υποψηφιοτητά τους για τον Δήμο Χαλκιδέων. Αφού το ΠΑΣΟΚ κεντρικά δεν παίρνει θέση, ο καθένας αποφασίζει και δηλώνει υποψήφιος. Το τι θα γίνει στο τέλος θα το δούμε, αλλά αν δεν ξεκαθαρίσουν από τώρα την θέση τους, είναι βέβαιο πως θα χαρακτηρισθούν κωλοτοτούμπες και οι δημότες θα τους γυρίσουν την πλάτη.

- Η δήμαρχος Έλενα Βάκα, είναι δεδομένο πως έχει τον πρώτο λόγο και είναι το φαβορί, αλλά σίγουρα πρέπει να προσέξει, γιατί "στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ "!!!! Θα γράψουμε αργότερα την δική μας άποψη και τον κίνδυνο που θ' αντιμετωπίσει η κυρία Βάκα.

- Όπως γράψαμε από την Παρασκευή, όλες αυτές οι μέρες θα είναι δύσκολες για μας, αφού έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε προβλήματα υγείας δικών μας ανθρώπων. Ζητάμε την κατανόησή σας.