Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους σήμερα και ο προστάτης των παιδιών ο Άγιος Στυλιανός να τα έχει όλα καλά. Να τα προστατεύσει ο Άγιος γιατί από κάποιους ανθρώπους, κανείς δεν μπορεί να τα προστατεύσει. Βλέπουμε και ακούμε για όλα αυτά που συμβαίνουν σε βάρος των παιδιών και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ανώμαλος μπορεί να είναι κάποιος για..... να έχει τέτοιες συμπεριφορές.

- Δυστυχώς τελικά είναι φανερό πως όλα γίνονται με την κάλυψη του εθελοντισμού. Θα μας πείτε πως δεν είναι όλες και όλοι ίδιοι, αλλά δεν είναι δυνατόν να κάθεται ο καθένας από εμάς και να ψάχνει για το σωστό και το λάθος.

- Επιχείρηση με το πρόσχημα του εθελοντισμού έχουν στήσει πολλοί και έτσι αποκτούν ακίνητα, έχουν φουσκωμένους λογαριασμούς στις τράπεζες και άλλα σχετικά. Αυτό είναι εθελοντισμός;

- Η πολιτεία δεν έπρεπε να επιτρέπει να λειτουργούν ανεξέλεγκτα όλες αυτές οι δήθεν ανθρώπινες ΜΚΟ  ή όποιον άλλον τίτλο έχουν. Αυτές οι δομές θα έπρεπε να είναι κάτω από κρατικό έλεγχο και όχι στα χέρια ιδιωτών. 

- Ο Αντωνάκης για παράδειγμα είχε στήσει την επιχείρηση στο όνομα της γυναίκας του και αν δεν κάνουμε λάθος της πεθεράς του ή της μητέρας του, με σημαία του το ράσο, αφού ήταν και παπάς. Όσοι ήταν σε αυτή την επιχείρηση, από διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο δήθεν εθελοντή, πρέπει να δικασθούν, γιατί το δεν είδα και δεν άκουσα δεν ισχύει.

- Βασάνιζαν και κακοποιούσαν παιδιά και πρέπει να καταδικαστούν γιατί ο σκατοψυχος και ο ανώμαλος μυαλό δεν θα βάλουν ποτέ. Θα πρέπει όμως να τιμωρηθούν και όλοι αυτοί οι οποίοι στηρίζουν Αντωνάκηδες και όχι φορείς που είναι υπό τον έλεγχο της πολιτείας.

-Λυπούμαστε που θα το γράψουμε, αλλά δεν πρέπει όποια ή όποιος χάνει έναν δικο του άνθρωπο να στήνει μια ΜΚΟ ή έναν σύλλογο προστασίας όπως τον λένε και να παριστάνει τον εθελοντή για να έχει χορηγίες και επιδοτήσεις.

- Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να δούμε ποιος θα μας προστατέψει από τους προστάτες.