Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

  -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ένας μήνας και κάτι ψιλά μείνανε για να φύγει το 2022 το οποίο δεν ήταν και το καλύτερο. Ας ευχηθούμε το 2023 να είναι καλύτερο και να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε ποδοσφαιρική δράση και ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ τσίμπησε βαθμό μέσα στα Τρίκαλα, ενώ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ κέρδισε με ανατροπή την ΜΑΚΡΥΚΆΠΑ, η οποία προχώρησε και σε ανακοίνωση..... διαμαρτυρίας για το πέναλτι που έδωσε ο κ. Γκάτσος και με αυτό ισοφάρισε ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ.

- Δεν είμαστε ειδικοί αλλά καλά θα κάνουν οι της Μακρυκάπας να ρίξουν και καμία ματιά στο βίντεο του αγώνα. Ο κ. Γκάτσος είναι καλός διαιτητής και σε καμία περίπτωση δεν ανήκει σε αυτούς που θα παίξουν για μία από τις δύο ομάδες.

- Καλημέρα και στον φίλο αναγνώστη ο οποίος τηλεφώνησε και μας είπε: "Ο κ. Σπύρου θα είναι υποψήφιος και μάλιστα με δυνατό ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Σπύρου δεν περιμένει κανένα κομματικό χρίσμα και θα έχει ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και αναπτυξιακό για τον Δήμο Χαλκιδέων".

-Αγαπητέ αναγνώστη, γιατί τα λέτε σ' εμάς όλα αυτά που μας είπατε; Εμείς γράψαμε απλά πως δεν είναι λογικό από τον ίδιο κομματικό χώρο να υπάρχουν 3-4 υποψήφιοι. Δεν γράψαμε για χρίσμα και φυσικά δεν σχολιάσαμε αρνητικά την υποψηφιότητα του κυρίου Σπύρου.

- Κάτι δεν πήγε καλά στην συνεργασία που πήγε να ξεκινήσει μεταξύ κ. Αναγνωστάκη και κυρίας Μπατζελή, αφού όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν θα συνεχίσουν στην Περιφέρεια Στερεάς.

- Στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων πάντως, θα μονομαχήσουν οι κύριοι Ψαθάς και Μπουροδήμος και όλα θα κριθούν από το αν ο κ. Μπουροδήμος μπορέσει να έχει δυνατό ψηφοδέλτιο στα Ψαχνά.