Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μπορεί να μην είμαστε φίλοι με τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιτρέψουμε σε κάποιους να λένε διάφορα και να παριστάνουν τους Χαλκιδάρες, επειδή απλά είδαν φως και μπήκανε.
Καθαρές κουβέντες κύριοι. 
Για να γράφουμε αλήθειες τα περισσότερα από τα μέλη της διοίκησης της ομάδας ούτε έξω από το γήπεδο δεν περνούσαν και ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν και δεν βοήθησαν την ομάδα.
Το κλείνουμε αυτό γιατί αν κάνουμε προσωπικές αναφορές θα....? πέσει πολύ κλάμα.
Ο μπάρμπα Στέλιος απαντά σε αυτούς που λένε διάφορα εναντίον του σε σχέση με την ομάδα.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να μιλάει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο κύριο Αυλωνίτη και να έχει ανοιχτή ακρόαση για ν' ακούνε και άλλοι την συζήτηση.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να λέει άλλα στον πρόεδρο και άλλα σε άλλο μέλος για να τους βάλει να παρεξηγηθούν.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θ' αποκαλούσε ποτέ εγκληματική οργάνωση μια διοίκηση και θα παρέμεινε μέλος της.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα μηδενιζε ποτέ το έργο μιας διοίκησης η οποία οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Γ' Εθνική.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα κατηγορούσε ποτέ μια προηγούμενη διοίκηση και την ίδια ώρα θα ζητούσε την βοήθεια μέλους της.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα προσπαθούσε να κρύψει τα δικά του λάθη, φορτώνοντας τα πάντα στους άλλους.
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο, αλλά δεν αξίζει τον κόπο
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ας το καταλάβουν.
Η προηγούμενη διοίκηση πέτυχε τους στόχους της και άφησε την ομάδα πρωταθλήτρια και με άνοδο μέσα από μπαράζ. Δεν κρίθηκε επειδή δεν άφησε πίσω της κάλτσες και αθλητικό υλικό. Αυτά τα λένε αυτοί που ψάχνουν κάτι να βρούνε να πούνε για να δείξουν πως κάτι πέτυχαν.
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης κοιτάξτε τον στόχο και όχι τα σώβρακα, αφού και σε αυτό το επίπεδο δεν έχετε κάνει σωστές και ποιοτικές επιλογές.
Αυτά για σήμερα και κάντε κάτι ώστε αύριο στο γήπεδο να έχει 1.000 φιλάθλους.