Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

....... σουτάκια

 
 - Πολύ γκρίνια για το τίποτα και αυτό θα πρέπει να τελειώσει εδώ, για να μην έρθουν τα χειρότερα. Αυτοί που θα πρέπει πρώτα να ηρεμήσουν, είναι οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες των ομάδων. Αν δεν σταματήσουν, τότε κάποια στιγμή θα πέσει το ξύλο της αρκούδας και κάποιοι θα τρέχουν στα νοσοκομεία και στα δικαστήρια. Δεν θα μπουμε στο αν κάποιος αδικήθηκε από τον διαιτητή ή όχι, γιατί και ο... διαιτητής κάνει λάθη, αλλά κάνει περισσότερα ένας προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής.

- Χαμός για ένα πέναλτι που ζήτησε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και για ένα πέναλτι που δόθηκε στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Όπως λέει και ο πρώην πρόεδρος της Μακρυκάπας ο κ. Καμαριώτης, ο Αμαρυνθιακός δεν έχει ανάγκη από την βοήθεια της διαιτησίας. Θεωρεί όμως πως ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του. Πρόεδρε,  η δική μας άποψη είναι πως υπάρχει μια προκατάληψη προς αυτόν τον διαιτητή. Για μας είναι καλός διαιτητής, αλλά η επιτροπή έπρεπε να τον προφυλάξει και να μην τον ορίσει σε αυτόν τον αγώνα. 

- Ας σταματήσουμε αυτή την προκατάληψη που έχουμε με τους διαιτητές και θα γράψουμε και κάτι πολύ σοβαρό κι ας παρεξηγηθούμε. Είναι τραγικό κάποιοι διαιτητές, για να κάνουν δημόσιες σχέσεις με παράγοντες, μιλούν μαζί τους και λένε την αποψή τους για κάποιες φάσεις και όλως τυχαία η αποψή τους είναι αντίθετη με αυτή που είχε ο διαιτητής και ίδια με αυτή που είχαν οι παράγοντες μιας ομάδας. Ντροπή τους. Ας κοιτάξουν τα δικά τους χάλια?