Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

........ σουτάκια


 - Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ κέρδισε την ΜΑΚΡΥΚΆΠΑ με 4 - 1 και παραμένει στην κορυφή με 21 βαθμούς αφού έκανε το 7 στα 7 με τον ΑΟΝΑ και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ να ακολουθούν και όλα να δείχνουν πως αυτές θα είναι οι 3 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ σήμερα θα υποδεχθεί ...?το ΜΑΝΤΟΎΔΙ και ο ΑΙΏΝΑ θα πάει στο ΑΥΛΩΝΆΡΙ.

- Μεγάλης βαθμολογικής αξίας η νίκη του ΛΗΛΑ επί του ΚΕΡΑΥΝΟΎ Χαλκίδας με 0-2 στο πάρκο του λαού, αφού η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει καλά και χρειαζόταν μια τέτοια νίκη για ν' αποκτήσει ψυχολογία. Δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια και πρέπει οι διοικούντες να κάνουν ότι μπορούν, ώστε να μπούνε οι βάσεις στην ομάδα, να οργανωθούν τα τμήματα των ακαδημιών και σύντομα η ομάδα να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που είναι η θέση της.

- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ μοίρασε "τριαντάφυλλα" στην ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αφού στον πάγκο του έχει προπονητή τον Τριαντάφυλλο, όχι τον γνωστό αοιδό, αλλά τον Τριαντάφυλλο Ζαχαριά, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά και μπράβο του. Πάντως στο γήπεδο υπήρχε ένταση και έπεσαν και κάποια "μπουκέτα".