Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Προσοχή και με το θέμα του κορονοϊού και με την γρίπη που κυκλοφορεί και για να λέμε την αλήθεια, από που να φυλαχτείς κι από τι να πρωτοπροσέχεις. Αν δεν πας από γρίπη, θα πας από κορονοϊό η από τον καρκίνο Ο οποίος πραγματικά "θερίζει". Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να προστατεύει....όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά.

- Συγνώμη που θα το γράψουμε, αλλά σε ότι έχει να κάνει με τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι κι επειδή πιστεύουν πως έχουν στο τσεπάκι τους την εκλογή, έχουν αρχίσει να λένε πολλά, έχουν βάλει πάνω απ'  όλα το εγώ τους και πραγματικά υποτιμούν αυτούς από τους οποίους θα ζητήσουν βοήθεια όταν πλησιάσει η ώρα της κάλπης.

- Το θέμα δεν μας αφορά, γιατί εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας και δεν περιμένουμε τίποτα από τις κυρίες και τους κυρίους, που είναι με "τα καλάμια τους" στην πιάτσα.

- Τώρα θυμήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Λουκισίων να εκφράσει τα παράπονα και να επιτεθεί στην δημοτική αρχή. Μέχρι τώρα αλλα έλεγε αλλά φαίνεται πως ο φίλος του κύριος Καθαροσπόρης του τράβηξε το αυτάκι και τον έσπρωξε στο να κατηγορεί την Βάκα.

- Κύριε πρόεδρε, λέγε ότι θες λέγε, αλλά να ξέρεις πως οι δημότες δεν τρώνε κουτόχορτο. Και κάτι ακόμη. Είσαι πρόεδρος της κοινότητας Λουκισίων και όχι πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα σου προτείναμε, αφού πιστεύεις πως μπορείς να κερδίσεις την αγάπη και την στήριξη των δημοτών, να είσαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανθηδώνας και να εκλεγείς. Τι λέτε κύριε Γιάννη μας;

- Την καλημέρα μας και στον ΔΟΑΠΠΕΧ και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τον στολισμό και γενικότερα με τις εκδηλώσεις για τις μέρες των γιορτών.