Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

....... μικρά, μικρά.

 - Καλησπέρα στους διοικούντες "φίλους μας" στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ οι οποίοι όπως όλα δείχνουν τα πάνε περίφημα και μεταξύ τους είναι πολύ αγαπημένοι. Μπορεί να μην τους αρέσουν αυτά που γράφουμε, αλλά δεν πειράζει. Θα πρέπει να υπάρχουν κι αυτοί που ασκούν κριτική. Αυτό που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε είναι γιατί ενώ γνωρίζουν τα προβλήματα, ενώ γνωρίζουν τις αντιπάθειες, ενώ...?? γνωρίζουν πως σε πολλά δεν συμφωνούν μεταξύ τους, τα βάζουν όλα κάτω από το χαλάκι και καταλήγουν στο "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"!!!!!

- Επειδή στην ομάδα είναι όλα καλά και ανθηρά, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως δικαιολογία ούτε σε οικονομικό επίπεδο, ούτε σε αγωνιστικό. Το γράφουμε αυτό γιατί όταν λες πως όλοι σε στηρίζουν οικονομικά και καθημερινά τους ευχαριστείς, να ξέρεις πως αν σταματήσουν να σε στηρίζουν, κάτι δεν θα έχεις κάνει σωστά.

- Αγωνιστικά ας αποφασίσει και η διοίκηση και ο προπονητής για το πότε λένε αλήθειες. Όταν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, τότε φταίει το ότι άργησε η προετοιμασία της ομάδας, δεν έχουμε το ρόστερ που θα έπρεπε και άλλα τέτοια. Λοιπόν κυρίες και κύριοι αυτό είναι το ρόστερ και εσείς το επιλέξατε.

- Οι τουλάχιστον μισές ομάδες του ομίλου δεν έχουν καλύτερο. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς. Την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα δίνει έναν αγώνα με αντίπαλο ο οποιος δεν έχει ούτε έναν βαθμό στους 3 αγώνες αφού έχει 3 ήττες, αλλά θέλει προσοχή.

- Αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, τότε τα σύννεφα θα πυκνώσουν και όλα θα δυσκολέψουν. Ο κόσμος θα πρέπει να πάει στο γήπεδο να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και φυσικά να ενισχύσει οικονομικά και την ομάδα. Οι διοικούντες θα πρέπει να καταλάβουν πως είναι άδικο κάποιοι να πληρώνουν εισιτήριο και πολλοί άλλοι να μην πληρώνουν. 

- Κάποια στιγμή θα πρέπει να ειπωθούν αλήθειες και αυτές να μην τις λέμε μεταξύ μας, αλλά δημόσια. Οι αλήθειες θα φέρουν κόσμο στο γήπεδο και φυσικά θα φέρουν και έσοδα.