Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Οι θέσεις του μπάρμπα Στέλιου ήταν πάντα καθαρές απέναντι σε αυτοδιοικητικούς φίλους και αντιπάλους και αυτό δεν θ' αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο. 
Όλοι γνωρίζουν τις απόψεις μου και κάποιους πραγματικούς φίλους, θα τους δείχνω πάντα την εκτιμησή μου σε όποια δημοτική παράταξη κι αν ανήκουν .
Προσωπικά κάνω κουμάντο μόνο την δική μου ψήφο και σε καμία περίπτωση δεν θα χτυπήσω την πόρτα ....κανενός για να τον πείσω να ψηφίσει την μία ή την άλλη δημοτική παράταξη ή να βάλει σταυρό σε κάποιον υποψήφιο.
Ο μπάρμπα Στέλιος θα βοηθήσει με προτάσεις και φυσικά με το να δώσει τα φώτα του σε προβλήματα που κρατάνε χρόνια και αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών.
Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όλους τους υποψηφίους δημάρχους, αλλά και δημοτικούς συμβούλους.
Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα. Ας υποθέσουμε πως κερδίζει τις εκλογές η κυρία Βάκα. Ποιες και ποιοί από τους υποψηφίους θα εκλέγουν;
Στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα θα υπάρχουν υποψήφιοι οι οποίοι δεν ήταν στις προηγούμενες εκλογές μαζί της και οι οποίοι κουβαλάνε πάντα μαζί τους αρκετούς ψηφοφόρους.
Αυτοί λοιπόν θα δημιουργήσουν θέματα και θα αφήσουν εκτός πρόσωπα τα οποία θα έχουν και κάποια φθορά.
Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και για να μπορώ κι εγώ να αγνοώ, αυτούς που με αγνόησαν και να βοηθήσω αυτούς που πραγματικά με βοήθησαν.