Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είστε καλά στην υγεία σας. Να ξέρετε πως μαθαίνουμε πολλά, αλλά γράφουμε λίγα, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να προκαλούμε ταραχή σε κανέναν.. Επιτρέψτε μας σήμερα με το καλημέρα να γράψουμε κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, γιατί δεν μας αρέσει καθόλου, να πιστεύουν οι διοικούντες ή τουλάχιστον αυτό να θέλουν να λένε προς τα έξω, πως εμείς δεν θέλουμε το καλό....της ομάδας ή το να πετύχει η διοίκηση.

- Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ευχόμαστε όλα να σας πάνε καλά και τελικά η ομάδα να παραμείνει στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Είμαστε σε έναν όμιλο στον οποίο καμία ομάδα δεν έχει πετύχει το 3 στα 3 και η διαφορά του πρώτου με τον τελευταίο είναι στους 7 βαθμούς.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ δεν έχει κάνει ακόμη νίκη και ευχόμαστε να μην πληρώσει ακριβά το ότι δεν κέρδισε τον ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΉ μέσα στην Χαλκίδα. Αν τον κέρδιζε σήμερα θα είχε 3 βαθμούς ακόμη κι αν έχανε στα Τρίκαλα. Το σημαντικότερο θα ήταν το ότι ο Αστέρας δεν θα έπαιρνε βαθμό και αυτό θα μετρούσε διπλά, αφού είναι από τις ομάδες που θέλουμε να βάλουμε από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα.

- Θα γράψουμε αργότερα για τους διοικούντες, γιατί κάποιοι από αυτούς πρέπει να καταλάβουν πως δεν έχουν ανάγκη από μουσική δωματίου, αλλά από σκληρό ροκ για να είναι πάντα σε εγρήγορση.

- Αύριο Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ θα υποδεχθεί τον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ, μια ομάδα με μηδέν βαθμούς σε 3 αγώνες. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και θα πρέπει ο κ. Ζουρούδης και οι ποδοσφαιριστές να είναι εκεί με τον καλό τους εαυτό και να αποδείξουν πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το αποτέλεσμα στα Τρίκαλα.

- Στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας θα πρέπει να βρεθεί ο 12ος παίκτης που είναι ο κόσμος. Οι ποδοσφαιριστές όταν θα βγούνε στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να αισθανθούν όμορφα και να καταλάβουν πως δεν είναι μόνοι.

- Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης, θα είναι ότι χειρότερο. Όλη την εβδομάδα οι συζητήσεις ήταν για την ισοπαλία στα Τρίκαλα και όχι για τον αγώνα με τον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ. Τραγικό λάθος και έγινε γιατί κάποιοι θεώρησαν πως αυτό έπρεπε να αναδείξουν.