Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Καλημέρα και Καλή Ανάσταση

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και Καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Δυστυχώς κάποια ανθρωπάκια, δεν θέλουν τίποτα καλό για τον τόπο και όταν δεν μπορούν να σταματήσουν με νόμιμες διαδικασίες τα διάφορα έργα, προχωρούν σε καταστροφές. Αυτό συνέβη και με το γήπεδο ποδοσφαίρου του Βασιλικού, το γήπεδο έδρα....του Λήλα.

- Γι' αυτές τις καταστροφές υπάρχουν αυτοί που τις έκαναν, αλλά υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί και είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να γκρεμιστεί το γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και το κλειστό του Βασιλικού. Τους ξέρετε όλους αφού καθημερινά μας βομβαρδίζουν με σχόλια μίσους και τα οποία οδηγούν σε βία και σε καταστροφές περιουσιών.

- Τι έγινε τελικά με τις δημοσκοπήσεις; Τι θα κάνει το βράδυ της Κυριακής των εκλογών η Πόπη του ΣΥΡΙΖΑ; Πως θα δικαιολογήσει την ήττα του Αλέξη; Πόπη είσαι σίγουρη για την ήττα, αλλά δεν θα βρεις την δύναμη για να το παραδεχθείς, αφού εσύ έτσι κι αλλιώς θα είσαι βουλευτής και το χρήμα θα πέφτει για τουλάχιστον 4 χρόνια.

- Καμιά απάντηση από τον κύριο Σπύρου για το ΝΑΙ του Θεοφάνη Σπανού ενώ η παράταξη Σπύρου ήταν στο ΟΧΙ. Κύριε Σπύρου κάποιοι λένε πως ο Θεοφάνης ψήφισε ότι του είπε κάποιος να ψηφίσει. Είναι αλήθεια;

- Κύριε Σπύρου, είναι αλήθεια πως είχατε ενημερωθεί για όλα και συμφωνήσατε να πείτε εσείς ΟΧΙ για τα μάτια του κόσμου και ο Θεοφάνης να ψηφίσει ΝΑΙ για να περάσει το θέμα της μελέτης του Λήλα;

- Κύριε Σπύρου, έχουμε ακόμη 6 μήνες μέχρι τις εκλογές και ίσως θα πρέπει να απαντήσετε σε πολλά και διάφορα. Λένε πως θα κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι και εφημερίδα με τις κωλοτούμπες, τους συμβιβασμούς και τα πάρε δώσε με κάποιους.