Τρίτη 11 Απριλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή Ανάσταση να έχουμε και να αφήσουμε στην άκρη την κακία και στην θέση της να βάλουμε την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.
Θέλω να απαντήσω στον άνθρωπο ο οποίος "με πυροβολεί" συνεχώς με το νεροπιστολό του και καθημερινά "με δολοφονεί".
Δεν κουράστηκες καλέ μου άνθρωπε;
Τόσα χρόνια το παλεύεις και δεν έχεις καταφέρει τίποτα απολύτως.
Λέγε ότι θες λέγε, αλλά στο τέλος θα παραδεχθείς πως πάλι με τους ηττημένους θα είσαι. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί αν δεν υπήρχαν οι ηττημένοι δεν θα ξεχώριζαν οι νικητές.
Στο Δήμο Χαλκιδέων καλέ μου ....άνθρωπε τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά.
Μπορεί οι υποψήφιοι να είναι πολλοί, αλλά είναι βέβαιο πως στο τέλος δεν θα υπάρξουν 10 ψηφοδέλτια.
Νικήτρια των εκλογών κατά την αποψή μας θα είναι η παράταξη της Δημάρχου κυρίας Βάκα και στο γιατί η απάντηση δεν είναι το ότι τα έκανε όλα καλά, αλλά επειδή
α) απεναντί της θα έχει αυτούς που ο καθένας από μόνος του δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει και θα προσπαθήσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, υποψήφιοι με εντελώς διαφορετικές πολιτικές.
β) επειδή η παράταξη Βάκα έχει το δικό της πρόγραμμα για την επόμενη 5ετία και αυτό δεν θα είναι απλά υποσχέσεις, αλλά ο σχεδιασμός των έργων ώστε αυτά να υλοποιηθούν.
Ο κύριος Παγώνης υπήρξε 5 χρόνια δήμαρχος και κρίθηκε από τον λαό.
Ο κύριος Καθαροσπόρης υπήρξε πάρα πολλά χρόνια αντιδήμαρχος έργων κλπ με διαφορετικούς δημάρχους και τα έργα του τα έκρινε ο λαός το 2019 που ήταν υποψήφιος δήμαρχος.
Ο κύριος Σπύρου προσπαθεί, αλλά με παλιά υλικά και με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν το ίδιο όραμα και απλά θέλουν να κατακτήσουν την εξουσία και μετά βλέπουμε. Μας θυμίζει την συγκυβέρνηση Τσίπρα/ Καμμένου.
Καλέ μου άνθρωπε, συνέχισε να βρίζεις και να λασπολογείς, αλλά να ξέρεις πως ο μπάρμπα Στέλιος δεν γράφει επειδή "τα παίρνει" από τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο.
Δεν κάνουμε κωλοτούμπες, ούτε αλλάζουμε στρατόπεδα κάθε μέρα για να κάνουμε αρπαχτές. Οι κυρίες και οι κύριοι που τα κάνουν αυτά, είναι δίπλα σου και τους ξέρεις καλά.