Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Καλημέρα και καλή Ανάσταση

 
- Μεγάλη Τρίτη σήμερα και ευχόμαστε σε όλες και όλους υγεία και αγάπη και με το καλό να φτάσουμε στην Ανάσταση Του Χριστού Μας. Αυτές τις Άγιες Μέρες κάποιοι δήθεν θέλουν πραγματικά να ρίξουν την χολή τους σε συνανθρώπους και συντοπίτες τους, μόνο και μόνο επειδή δεν ψήφισαν ότι ήθελαν αυτοί στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του Λήλα ποταμού. Μέχρι και η κυρία Σοφία η οποία υπήρξε στην κατηγορία ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για χρόνια και για όσο διάστημα είχε καρέκλα εξουσίας και,...... μεταφέρθηκε στο ΌΧΙ ΣΕ ΌΛΑ επειδή απλά θα είναι υποψήφια με τον γιατρό, μιλάει για αμαρτωλούς. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

- Λοιπόν για να μην γράφει στο fb ότι θέλει ο καθένας και για να μην παριστάνουν κάποιοι άλλοι τους ήρωες και τους επαναστάτες εμείς θα γράψουμε πως η μόνη δημοτική αρχή η οποία κάτι έκανε για τον Λήλα είναι η σημερινή με δήμαρχο την κυρία Βάκα και η μόνη Περιφερειακή αρχή που έριξε χρήμα για έργα στον Λήλα είναι αυτή με περιφερειάρχη τον κύριο Σπανό.

- Επειδή κάποιοι παριστάνουν τους ήρωες επειδή είπαν ΟΧΙ στην οριοθέτηση του Λήλα ρωτάμε. Τι έκαναν τα 5 χρόνια οι κυρίες και οι κύριοι των Παγώνη και Καθαροσπόρη; Έβαλαν έστω και μια πέτρα στο ποτάμι; Προχώρησαν στην οριοθέτηση του Λήλα; Είχαν φροντίσει για τις γέφυρες Αφρατιου, Φύλλων και Βασιλικού;

- Τίποτα απολύτως δεν έκαναν και τώρα θέλουν να παριστάνουν και τους ήρωες και λασπολογουν εναντίον αυτών που κάτι τέλος πάντων έκαναν. Κάποιοι οι οποίοι σήμερα σήκωσαν την σημαία της επανάστασης για το ποτάμι, δεν έκαναν το παραμικρό όταν ήταν στην κυβέρνηση πριν χρόνια και σε υπουργική θέση. Τώρα δηλώνουν και αυτοί επαναστάτες του γλυκού νερού. Δεν ξεχνάει ο λαός και θα τους απαντήσει.

- Είναι όμως τραγικοί αυτοί που ρίχνουν κατάρες σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν άλλη άποψη. Τέλος κυρίες και κύριοι. Ο λαός μίλησε. Ούτε 100 άτομα δεν ακολούθησαν τους δήθεν επαναστάτες αν και αυτοί χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα για να προπαγανδίσουν την κινητοποίηση. Οι χιλιάδες τους γύρισαν την πλάτη.

- Το τραγικότερο είναι πως οι δήθεν επαναστάτες έχουν στοχοποιήσει 5 ανθρώπους του Δήμου και κανέναν άλλον. Μιλούνε για Θεό οι αθεόφοβοι. Μιλούνε για Θεό, αυτοί που κάνουν προπαγάνδα υπέρ του κατά δήλωσή του, άθεου Τσίπρα. Έλεος