Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Καλημέρα και Καλή Ανάσταση

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά, τα οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από την αγάπη μας καθημερινά και όχι μόνο τις μέρες των γιορτών. Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε δίπλα στα παιδιά κι ας έχουμε πάντα ανοιχτή για αυτά την αγκαλιά μας. Δώστε αγάπη και να ξέρετε πως κάνατε.....την καλύτερη επένδυση για την ψυχούλα σας.

- Αυτό ήταν. Πάει και η μάχη των μαχών στο ποδόσφαιρο. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι ο πρωταθλητής Εύβοιας και να του ευχηθούμε να ξεπεράσει και κάθε εμπόδιο στην διαδικασία των μπαράζ για να βρεθεί στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Ο μεγάλος χαμένος είναι ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΌΣ ο οποίος κακά τα ψέματα διοικητικά δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος που θα έπρεπε για μία ομάδα η οποία διεκδικούσε το πρωτάθλημα.

- Λεφτά υπήρχαν, αλλά δεν υπήρχε διοικητική οργάνωση ώστε η ομάδα να έχει αγωνιστική ηρεμία και ο προπονητής να μπορεί να κάνει την δουλειά του. Εμείς τα έχουμε γράψει αυτά, αλλά οι διοικούντες έκαναν τις δικές τους επιλογές. Είναι τραγικό να έχεις έναν προπονητή ο οποίος ξέρει ποδόσφαιρο και ο οποίος έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα και να τον αλλάζεις ελάχιστες αγωνιστικές πριν το τέλος, για λόγους πάντως που δεν έχουν να κάνουν με την αξία του και τις δυνατότητές του. Τα υπόλοιπα με τον "μπάρμπα Στέλιο".

- Επαναστάτρια μας προέκυψε η Σοφία και θέλει να ξεχάσουμε πως μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, μέχρι που προέκυψε η πρόταση του άλλου ξαφνικά ακομμάτιστου, για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του για τις περιφερειακές εκλογές. Κυρία Σοφία τελικά δεν ξέραμε πως έχετε και τεχνικές γνώσεις σχετικά με τα ποτάμια και ιδιαίτερα τον Λήλα ποταμό.

- Μας είπανε πως έχετε πρόταση και θα την περάσετε στο πρόγραμμα του γιατρού. Αυτή η πρόταση έχει να κάνει με ομάδα εθελοντών οι οποίοι όπως λέτε θα αναλάβουν δράση ώστε να οδηγουν τα νερά του Λήλα προς άλλες κατευθύνσεις, όπως η τροχονόμοι τα αυτοκίνητα. Καλή την βρίσκουμε την πρόταση .

- Μετά το Πάσχα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα περάσει στην αντεπίθεση πανελλαδικά και θα διαπιστώσετε όλοι πως έχει επιχειρήματα και έχει εμπιστοσύνη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες. Είναι βέβαιο πως ο αγώνας για να κερδίσει έδαφος θα δοθεί και στην Εύβοια όχι με ψεύτικες υποσχέσεις και με την πολιτική του "θα σας κάνουμε και ποτάμια, θα σας κάνουμε και παιδιά " αλλά με ειλικρίνεια και πρόγραμμα.