Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Φαίνεται πως ακόμη και σήμερα αν ξαναερχόταν ο Χριστός στην γη, θα είχαμε επανάληψη του Θείου Δράματος. Πάλι θα είχαμε Ηρώδη, πάλι θα είχαμε Ιούδα, πάλι θα είχαμε τα 30 αργύρια και όλα αυτά που ξέρουμε πως έγιναν σε μια άλλη μακρινή εποχή.
Τώρα απλά κάποιοι παριστάνουν τους Χριστιανούς και κάνουν μεγάλους σταυρούς και ο κάθε Ιούδας κάνει κάπως διαφορετικά την δουλειά του.
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα. Έχουμε την Σταύρωση του Χριστού και..... να μην ξεχάσετε να βάψετε και τα κόκκινα αυγά.
Χθες στο γήπεδο της Αμαρύνθου η Αρτάκη πήγε, κέρδισε και  έφυγε. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερος από την Αρτάκη και δεν πρέπει να το κρύψουμε αυτό.
Ο ΑΟΝΑ έχει ένα ρόστερ στο οποίο περισσεύει η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Τώρα όλα τελείωσαν και μπορούμε να το γράψουμε. Ο ΑΟΝΑ έχει πάντα μια 11άδα στο γήπεδο από την οποία και οι 11 ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να είναι από μόνοι τους προπονητές. Ας μη γελιόμαστε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν η εγγύηση για τον ΑΟΝΑ.
Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΌΣ έπεσε στην παγίδα και έμεινε χωρίς τον Μεθενίτη γιατί κάποιοι ήθελαν να πάρουν την δόξα αυτοί και μέρες που είναι δεν θέλω να γράψω τι πήραν.
Πάντως πήραν και τον Ζουρούδη και μάλιστα είπανε πως κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και ανέβασε την ομάδα μέσα από τα μπαράζ στην Γ' Εθνική. Καλά, δεν ξέρατε, δεν ρωτούσατε;
Κύριοι, τώρα κοιτάξτε τι θα κάνετε για το αύριο της ομάδας, γιατί με τα λεφτά δεν τα καταφέρατε.
Καλή Ανάσταση.