Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

...... σουτάκια

 - Μπορεί η ομάδα της Ερέτριας να μην διαθέτει μεγάλο μπάτζετ, μπορεί να μην είναι στις καλές της εποχές, αλλά ας μη γελιόμαστε. Αυτή την στιγμή είναι μια καλή οικογένεια της οποίας όλα τα μέλη έχουν έναν στόχο. Όλοι μαζί να προσπαθήσουν για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Έχοντας στον πάγκο τον κύριο Ακριτίδη και πρόεδρο τον κύριο Μπασινά θα συνεχίσουν ....μέχρι το τέλος και μπράβο τους. Χθές κέρδισαν μέσα στην Αιδηψό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

- Δεν γράφουμε τίποτα για τους διοικούντες την ΕΠΣ Εύβοιας λένε. Τι να γράψουμε κύριοι; Όταν γράφουμε σας ενοχλούν οι αλήθειες. Όταν δεν γράφουμε πάλι θέμα έχετε. Αν θέλετε να γράφουμε ψέματα δεν θα μπορέσουμε. Περιμέναμε και ανακοινώσεις για την πορεία των Μικτών Κ14 & Κ16 αλλά δεν διαβάσαμε κάτι. Γιατί; Μήπως τελικά χάθηκε το ενδιαφέρον για το μέλλον του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου;

- Περιμέναμε τις αποφάσεις σας και για το θέμα των προπονητών. Άλλαξε κάτι; Πάλι τα ίδια και τα ίδια. Γιατί; Τέλος πάντων. Εμείς έχουμε σε εκτίμηση τα περισσότερα μέλη του ΔΣ και το ξέρουν ΟΛΟΙ αφού έχουμε εκφραστεί δημόσια με ονόματα. Μην ψάχνετε λοιπόν. Στους αχάριστους και αυτούς που δεν έχουν την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη για την συμπεριφορά τους, θα τους δίνουμε πάντα αυτό που τους αξίζει. Θα είναι πάντα στην ουσία "γλάστρες".