Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αυτό το τριήμερο μπορεί να έχει τις δυσκολίες του και τα προβλήματα, αλλά όταν σαν σήμερα γεννήθηκε η μεγάλη σας κόρη πως να μην αισθάνεσαι όμορφα και να μην καμαρώνεις το παιδί σου. Κούκλα πολύχρονη, ευτυχισμένη, πάντα δυναμική και υγιής. Παρασκευή και Σάββατο είχαμε και την μικρή μας κόρη να δίνει εξετάσεις για να πάρει το lower στα Αγγλικά. Τα.... πήγε πολύ καλά, αλλά μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα έχει την αγωνία της. Συγχαρητήρια φατσούλα.

- Με την ευκαιρία θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον κύριο Μπαϊζάνο Γιώργο ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου στο Βασιλικό, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν και τις τρείς κόρες μας και τις οδήγησαν με επιτυχία στα πτυχία τους. Ένα ακόμη έμεινε για την μικρή και πάντα θα έχουμε να λέμε τα καλύτερα για τον κύριο Γιώργο Μπαϊζάνο. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και φυσικά να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένειά του.

- Λίγες μέρες ακόμη και πάμε στην κάλπη να ψηφίσουμε κυβέρνηση και μάλιστα αυτοδύναμη. Αυτό το έχουν καταλάβει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και θα πάνε με φόρα στην κάλπη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το "πρόεδρε έλα με φόρα" της Τσαπανίδου. Δεν είναι τυχαίο το ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση έχουμε μετακίνηση ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ προς την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

- Ο κόσμος δεν μπορεί να ανεχθεί να μαλώνει ο Αλέξης και ο Ανδρουλάκης, για το ποιος θα είναι δεύτερος!!!!! Ηγέτες του γλυκού νερού είναι και οι δύο και πλέον μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ θα έχουμε θέμα αρχηγού.

- Είδε λίγη χαρά η κυρία Κωνσταντοπούλου και "καθάρισε" με την λίστα. Έβαλε σε εκλόγιμη θέση δικούς της και άδειασε αυτούς τούς υποψηφίους που πήρανε τους περισσότερους σταυρούς!!!!!! Μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες. Ούτε χούντα να ήτανε. Για να δούμε τι θα πει ο λαός.