Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Αμφιτρίτη Αλημπατέ

 ΘΕΑΛΟΣ 14-0
«Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ Νο: 2»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατηγόρους μου που με την επιμονή τους να αναιρεθεί η προηγούμενη απόφαση με την οποία έπαυε οριστικά η ποινική δίωξη σε βάρος μου, λόγω οιονεί δεδικασμένου, μου έδωσαν την άφατη χαρά να αθωωθώ και πάλι ομόφωνα αλλά αυτή τη φορά κατ’ ουσία.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας αποφάνθηκε  με την 717/2023 απόφασή του και, αφού αρχικά απέβαλε τον Δήμο, στη συνεχεία έκρινε ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ την υπόθεση και..... ομόφωνα μας αθώωσε.
Με την 14η θετική για μένα και τον Ν. Βέργο απόφαση ολοκληρώθηκε ένας κύκλος προσωπικής και οικογενειακής δικαίωσης οκτώ ετών το τέλος του οποίου αποδεικνύει ότι οι πίκρες κρατάνε μια στιγμή αλλά η περηφάνεια της καθαρής συνείδησης ολόκληρη ζωή.
Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ρήση του Ευρυπίδη: «Δίκη γαρ και κατά σκότος βλέπει» (Η Δικαιοσύνη βλέπει ακόμη και στο σκοτάδι)
Ευχαριστώ και τη Δικηγορική Εταιρία: Σ. Ν. ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ και τα στελέχη της που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στον δίκαιο αγώνα μας και συνέβαλαν με όλες τις δυνάμεις τους στην λάμψη της αλήθειας.