Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

...... σουτάκια

 - Με Παναγιώτη Κοντογιάννη στον πάγκο του θα συνεχίσει ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ και προφανώς θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Α' Κατηγορία. Τα λάθη των τελευταίων χρόνων, θα πρέπει να έχουν διδάξει τους διοικούντες την ιστορική αυτή ομάδα, αλλά δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες οι οποίες έχουν βάλει στόχο την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία και δύο από..... αυτές είναι ο ΛΗΛΑΣ & ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ. Να ευχηθούμε στον κύριο Κοντογιάννη τα καλύτερα.

- Τέλος και ο προπονητής κύριος Ζέρβας από την ομάδα της Μακρυκαπας, μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια. Οι δρόμοι λοιπόν χώρισαν και αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές τότε γνωστότατος προπονητής θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

- Στον ΛΗΛΑ βάζουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α' κατηγορία, αλλά αυτός ο στόχος δεν θα κατακτηθεί εύκολα, αφού για να τον κατακτήσεις πρέπει να έχεις "το πακέτο". Αυτό που πρέπει να προσέξουν στον ΛΗΛΑ είναι τα νέα παιδιά. Πρέπει να πάρουν τον χρόνο τους, γιατί μόνο έτσι η ομάδα θα έχει μέλλον.