Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Τρίτη και 13 σήμερα. Μια μέρα όπως και όλες οι άλλες είναι με την μόνη διαφορά πως μας φέρνει κοντά στις εκλογές και στην νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση όποια κι αν είναι αυτή, αφού μπορεί να κερδίσει τις εκλογές ο Αλέξης, ο Νίκος και γιατί όχι κάποιος που ανέλαβε να πουλήσει επιστολές του Χριστού ή κάποιος ο οποίος μπορεί να έχει μήνυμα στο τηλέφωνό του από την Παναγιά ή γιατί όχι κάποια η οποία με δημοκρατικές διαδικασίες ξηλωσε αυτούς που πάλεψαν και βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς, για να εκλεγεί.... βουλευτής ο σύντροφός της!!!!

- Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ούτε πρόβατα είναι, ούτε ηλίθιοι. Μπορεί κάποια στιγμή να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά όχι και να πιστέψουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, πως μπορούν να μας κοροϊδεύουν. Να τελειώνουμε μια και καλή με όλους. Αφήστε τους εκτός Βουλής και μην τους δίνετε σημασία. Πάρτε στα χέρια σας τα ψηφοδέλτια, βάλτε στο φάκελο αυτό της ΝΔ και πάμε για μια Ελλάδα η οποία θα είναι αυτόνομη.

- Φυσικά και υπάρχουν κι αυτοί που δεν ψηφίζουν με τίποτα ΝΔ. Αυτοί μπορούν να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Είναι το μόνο που έχει άλλη πολιτική και χωρίς κωλοτούμπες και πάρε δώσε.

- Της Πόπης όχι μόνο στον ΣΎΡΙΖΑ αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, αφού ο εργολάβος που έχει αναλάβει να τελειώσει αυτές τις μέρες το έργο αλλαγής του ταρτάν, αντιμετώπισε προβλήματα με παιδιά τα οποία μπαίναμε στο στάδιο την ώρα των εργασιών και υπήρχε κίνδυνος. Από χθες η είσοδος απαγορεύτηκε γενικώς, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που σταματούν οι εργασίες. Από 17:30 μπορούν να μπαίνουν σε συγκεκριμένους χώρους και μόνο αθλητές που θα πρέπει να προετοιμαστούν για τους πανελλήνιους.