Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

..... φαπούλες

 - Το Σαββατοκύριακο έχουμε δυο σημαντικές εκδηλώσεις στην Χαλκίδα. Και οι δύο έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Η μία έχει να κάνει με το Πανελλήνιο πρωταθλημα Κ16 στο στάδιο της Χαλκίδας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ περίπου 1.000 αθλήτριες και αθλητές θα βρεθούν στο στάδιο της Χαλκίδας και πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσεις την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία.... πήραν την πρόκριση για τους πανελλήνιους.

- Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα βουνά και να πάνε να παρακολουθήσουν από κοντά, την "ανάβαση Ριτσώνας". Είναι βέβαιο πως και εκεί θα πάει κόσμος και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά.

- Επειδή φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτόν τον τόπο, ευχόμαστε να μην έχουμε παρέλαση υποψηφίων δημάρχων κλπ και να έχουν την απαίτηση να γίνει και ανακοίνωση της παρουσίας τους και να κληθούν να κάνουν και απονομές!!!!! Κυρίες και κύριοι δεν έχουμε καμία επίσημη ανακήρυξη υποψηφίων και έτσι σταματήστε να κάνετε τηλεφωνήματα για να πείσετε ανθρώπους που έχουν σχέση με τους αγώνες, για να κάνετε εσείς πασαρέλα.