Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς ήμασταν εδώ, είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές. Άλλοι είναι αυτοί που δεν αντέχουν, δεν παραδέχονται τα λάθη τους και ενώ προεκλογικά είναι λαλιστατοι, μετεκλογικά επιβεβαιώνουν πως ήταν είναι και θα είναι κότες. Εμείς γράφουμε πάντα την άποψή μας και δεχόμαστε την όποια κριτική τα.... όποια σχόλια ακόμη και ύβρεις από ανθρώπους οι οποίοι έχουν καβαλήσει ένα καλάμι και ενώ πάνε από αποτυχία σε αποτυχία επιμένουν να νομίζουν πως κάποιοι είναι.

- Μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα καλέσω για καφέ έναν άνθρωπο ο οποίος καλό παιδί είναι, αλλά ξεφεύγει πολύ και θέλει να μας πείσει πως η ΝΔ είναι αυτός. Τον συμπαθώ, αλλά μάλλον δεν ξέρει καλά τα κομματικά. Φίλε ηρέμησε, κάνε τον αγώνα σου όπως νομίζεις, αλλά να ξέρεις πως όταν είσαι σε κάποιο κομματικό όργανο υπάρχουν και κανόνες, υπάρχουν και διαδικασίες. Είναι άλλο το απλό μέλος ενός κόμματος και άλλο το μέλος ενός ΔΣ ενός κομματικού οργάνου. Καλή σου μέρα.

- Θα κάνει φροντιστήριο ο Συμεών πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΚΙΝΗΜΑ, πρώην ΚΙΝΑΛ και προσφάτως ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!! Συμεών θα ήταν φρόνιμο να ψάξεις τον επόμενο σταθμό και άφησε τον Μητσοτάκη. Σου έκανε κηδεία μέσα στην Ιστιαία, δηλαδή μέσα στο χωριό σου. Σας έριξε 20 μονάδες στο κεφάλι και από την ζάλη δεν ήρθατε ακόμη στα ίσια σας.

- Μιλάς εσύ για ΝΔ και ξέχασες πως ήσουν και υφυπουργός σε συγκυβέρνηση;;; Συμεών πάρτο αλλιώς γιατί δεν σε παίρνει. Αυτά να τα λες στον Χατζηγιαννάκη ο οποίος δεν είχε καταλάβει πως όποιος ήταν κοντά στον Αλέξη θα είχε καεί!!!!!

- Ποιός Γκλετσος και ποιος Αναγνωστάκης; Τον Χατζηγιαννάκη θα ορίσει υποψήφιο Περιφερειάρχη ο Τσίπρας και ο Γκλετσος θα είναι αντάρτης, ενώ ο Αναγνωστάκης όπως δήλωσε, θα πάει σπίτι του αν δεν πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ.