Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Έχουμε την δική μας περιπέτεια με την υγεία μας και όλα δείχνουν πως θα χρειαστούμε τον χρόνο μας. Θα κάνουμε υπομονή και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Τώρα πλέον και μέχρι να τελειώσουν οι Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές θα πρέπει να δώσουμε την δική μας μάχη και θα ξεκινήσουμε.... σε λίγες μέρες.

- Όπως όλοι ξέρετε και άποψη έχουμε και θέση θα πάρουμε και θα στηρίξουμε πρόσωπα. Θα είναι η τελευταία φορά που ως apopsignomi θα έχουμε τόση ενεργή συμμετοχή, αφού όπως έχουμε γράψει ο κύκλος έκλεισε και το apopsignomi κατεβάζει ρολά στις 8 Φεβρουαρίου 2024.

- Πως αποφασίζει κάποιος να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων; Απλό είναι. Ο υποψήφιος δήμαρχος λέει σε όλους να βρούνε από 2 - 3 ακόμη και ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου. Όποιον βρούνε μπροστά τους τον καλούν να είναι υποψήφιος. Τι σημασία έχει αν ξέρουν ή όχι την αυτοδιοίκηση; Λες και πρόκειται να εκλεγούν;

- Η παράταξη Βάκα θα πάρει αν δεν κανω λάθος τουλάχιστον τις 23 από τις 39 έδρες που θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο. Τι θα απομείνουν; Οι 16 έδρες για να μοιρασθούν ανάλογα με τις ψήφους που θα πάρει η κάθε Δημοτική παράταξη. Δηλαδη αν μπούνε άλλες 5 δημοτικές παρατάξεις τότε άλλος θα εκλέξει 4-5 συμβούλους, άλλος 2-3 μέχρι να συμπληρωθούν οι έδρες.

- Η πλάκα ξέρετε που είναι; Πάει ο άλλος σε ένα ψηφοδέλτιο που δεν θα είναι πρώτο. Θα έχει καμία τύχη; Αυτοί που δεν θα χαθούν είναι όσες και όσοι θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα κερδίσει τις εκλογές, γιατί σε κάποιο ΔΣ θα μπούνε, κάποια θέση θα πάρουν.