Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Χαλαρά και αυτό το Σαββατοκύριακο, για να μπορέσουμε κι εμείς να φροντίσουμε την υγεία μας. Φαίνεται πως ο Θεός και οι ευχές των δικών μας ανθρώπων και φίλων πιάνουν τόπο και όλα πάνε καλύτερα. Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά φαίνεται πως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι δεν λένε να καταλάβουν πως ο.... κόσμος πάει με τους νικητές και όχι με τους ηττημένους.  Γιατί άραγε να ταϊσουν σανό κουτσά άλογα;

- Διαβάσατε τα μέλη της επιτροπής που όρισε ο κύριος Μητσοτάκης για να δώσουν χρίσμα ή στήριξη; Μέσα σε αυτά είναι και του κυρίου Νέζη ο οποίος είναι και σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και επίσης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων με το ψηφοδέλτιο της δημάρχου κυρίας Βάκα. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο είναι και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Εύβοιας κύριος Γιαμαρέλος και έχεις την γνωστή κυρία να λέει πως θα πάρει την στήριξη της ΝΔ!!!!!!

- Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε αυτό. Η ΝΔ έχει τον λαό με το μέρος της και το κόμμα και ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος. Όποιος πάει κόντρα στις επιλογές της ΝΔ δεν είναι φίλος, αλλά απέναντι. Όποιος λοιπόν θέλει να είναι απέναντι εμείς θα του ευχηθούμε περαστικά.

- Όταν θα έρθει η ώρα των Δημοτικών εκλογών, εμείς θα γράψουμε ονόματα αυτών που δηλώνουν ΝΔ αλλά πάνε απέναντι και θέλουν να ξεγελάσουν τους Νεοδημοκράτες.

- Συναγερμός χτύπησε στην περιοχή του Μαντουδίου, με δύο τύπους που κυκλοφορούν μ΄ένα μαύρο μηχανάκι και βάζουν φωτιές στα μαχαιροπήρουνα και στα τσίπουρα. Είναι το νέο πρόγραμμα που εφαρμόζουν οι προπονητές πριν την προετοιμασία των ομάδων τους.