Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

....σουτάκια

 - Καλές οι ατάκες και οι ψευτομαγκιές, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα και να ρίχνουμε ευθύνες εκεί που πρέπει και την ώρα που πρέπει. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τα όσα συμβαινουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Όποιος αγαπάει την ομάδα και γνωρίζει, θα έπρεπε να ρίξει τις ευθύνες εκεί που πρέπει, αλλά πότε έγινε αυτό για .....να γίνει και τώρα;

- Για να μας πούνε οι κύριοι γιατί αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτούς που διοίκησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Ας μας πούνε τι αυτούς που μιλούσαν για στημένα παιχνίδια. Ας μας πούνε σε ποια Δημοτική Παράταξη ανήκουν κι αν από την μία πήγαιναν στην δήμαρχο και έπαιρναν αυτά που ήθελαν και την ευχαριστούσαν με ανακοινώσεις και από την άλλη την έβριζαν; Ας μας πούνε αν όλοι τους ήταν με τον υποψήφιο δήμαρχο κύριο Σπύρου ο οποίος συμμετείχε και στις συναντήσεις το Καλοκαίρι του 2022. Ας μας πούνε για το ότι ποτέ κανείς δεν έμαθε την αλήθεια για χρήματα που άλλαζαν χέρια χωρίς παραστατικά και χωρίς να μπαίνουν στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Κύριοι η αλήθεια πονάει, αλλά όταν δεν την αντέχεις τουλάχιστον μη μιλάς. Η δήμαρχος κυρία Βάκα ήταν και είναι δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά όχι για να βοηθήσει κάποιους να κάνουν το παιχνιδάκι τους.