Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

....σουτάκια

 - Σεβόμαστε τους πάντες και τα πάντα και ιδιαίτερα τις αθλήτριες και τους αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για τα παιδιά μας ή τα παιδιά των φίλων μας ή των συνεργατών μας. Ενδιαφερόμαστε για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές και το έχουμε αποδείξει.  Αυτό το ενδιαφέρον μας, είναι αλήθεια πως δημιούργησε θέμα στα δικά μας παιδιά, γιατί κάποιοι δεν.... αντέχουν στην κριτική.

- Κυρίες και κύριοι δεν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να δούμε καθαρά το δάσος και όχι το δένδρο. Θα μιλήσουμε για τον αθλητισμό στην Εύβοια και για το αν όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο ή μόνο τα παιδιά που έχουν μπάρμπα στην Κορώνη!!!!

- Ποδόσφαιρο, στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο κλπ, βάλτωσαν στην Εύβοια και δεν το λέμε εμείς, αλλά τα αποτελέσματα. Μαγαζάκια παντού και μάλιστα στην πλάτη των δημοτών. Τώρα φαίνεται πως αυτά τα μαγαζάκια, προσπαθούν να εισχωρήσουν και εκεί από όπου θα μπορούν να ελέγχουν και να κινούν τα νήματα, ώστε να πληρώνουν οι δημότες και να εισπράττουν αυτοί.