Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Να παρθούν μέτρα για την αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου ύδρευσης καθώς και μέτρα προστασίας από τον επερχόμενο καύσωνα

Να παρθούν μέτρα για την αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου ύδρευσης καθώς και μέτρα προστασίας από τον επερχόμενο καύσωνα
Οι εικόνες με τα ντεπόζιτα και τις αυτοσχέδιες ιδιοκτήτες δεξαμενές στα σπίτια των κατοίκων του Δήμου μας έρχονται να συμπληρώσουν την τραγική εικόνα της κατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο δήμο. Νερό ρέει αδιάκοπα λόγω βλαβών σε κομβικά σημεία.... όπως καταγγέλλουν επώνυμα κάτοικοι στο Λοφίσκο και αλλού. 
Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα του τελείως εγκαταλελειμμένου δικτύου ύδρευσης και της πλήρως υποστελεχωμένης από προσωπικό Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. Αποτέλεσμα της πολιτικής που αντιμετωπίζει την παροχή ποιοτικού και επαρκούς νερού ως εμπόρευμα και όχι σα λαϊκό δικαίωμα.
Τα χρόνια αυτά προβλήματα καθώς και την αντιλαϊκή πολιτική που τα γεννά έχουν κάνει επανειλημμένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Κέκης και Κώστας Καρτελιάς, ζητώντας να δοθούν λύσεις.
Ενόψει του καύσωνα που πλησιάζει την περιοχή μας τιε επόμενες μέρες πρέπει να παρθούν εδώ και τώρα έκτακτα μέτρα ώστε:
·        Να μη λείψει νερό από κανένα σπίτι.
·        Να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στο Λοφίσκο και αλλού. 
·        Να εξασφαλιστούν από το δήμο μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα όπως υδροφόρες με δωρεάν πόσιμο νερό για τους κατοίκους, χώροι (δημοτικά καταστήματα, σχολεία κλπ) με επαρκή κλιματισμό, ανοιχτοί για τους πολίτες κλπ. 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Κώστας Κέκης
Κώστας Καρτελιάς