Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα γεγονότα τρέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τρέχουν στους δήμους και την Περιφέρεια κι εμείς  απλά τα παρακολουθούμε. Κάπου διαβάσαμε κάτι για την κυρία Βάκα χθες και παρά τον πόνο μας, σκάσαμε στα γέλια. Το έγραψε κάποια, όνομα και μη χωριό, η οποία είχε πάρει κάτι για να στηρίξει την κυρία Σοφία και έγραφε πως η Έλενα Βάκα ζήλευε και δεν γούσταρε την κυρία Σοφία, επειδή ο Μητσοτάκης δεν έβαλε στο ψηφοδέλτιο.... την Έλενα, αλλά την Σοφία!!!

- Κυρία μας, περάσατε εγκεφαλικό ή είστε τελείως άσχετη; Ήταν η κυρία Σοφία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και δεν το ξέρουμε; Το apopsignomi μήνες πριν δοθεί στην δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο, έγραφε και ξανάγραφε πως η κυρία Σοφία δεν θα ήταν υποψήφια. Και κάτι ακόμη. Αν η Βάκα ήθελε να είναι υποψήφια, θα ήταν και τώρα θα ήταν και βουλευτής. Τι δεν καταλάβατε;

- Πάντως αν η κυρία Σοφία θέλει να έχει κάποια σχέση με την Εύβοια, πολιτική σχέση, καλά θα κάνει να αφήσει την Αθήνα και να έρθει στην Εύβοια, για να κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ Φάνη και Έλενας. Σε διαφορετική περίπτωση πείτε χαιρετίσματα.

- Πραγματική σκούπα ο Φάνης. Δεν αφήνει τίποτα πίσω του. Όποιος έχει μια κάποια δυναμική και θα πάρει σταυρουδάκια, είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη, άσχετα σε ποιο κόμμα ανήκει ο καθένας.

- Τι έγινε; Θα κλείσει το Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κύριε Κελαϊδίτη ή θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου; Το ρωτάμε γιατί πολλά άτομα από το προσωπικό σπεύδουν να βοηθήσουν να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο υποψήφιας δημάρχου!!! Πάντως αν γινόταν θαύματα στην εποχή μας και κέρδιζε αυτό το ψηφοδέλτιο, τότε για 5 χρόνια κύριε Κελαϊδίτη δεν θα είχατε προσωπικό, αφού θα ήταν όλες και όλοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι, οπότε δεν θα ερχόταν στην δουλειά τους!!!