Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0 - 6

 - Αξιόλογοι και οι δύο προπονητές, αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Προποντίδα και τον Αμαρυνθιακό.
Το είχαμε γράψει όταν την ομάδα την ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Βαλκάνος. Αν τον αφήσουν να κάνει τις επιλογές των ποδοσφαιριστών και να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ο Αμαρυνθιακός δεν θα έχει αντίπαλο.
Ο κύριος Βαλκάνος έχει έναν δικό του τρόπο και αυτός ο.... τρόπος τον οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα.
Πήρε στην ομάδα αυτούς τους ποδοσφαιριστές που ήθελε, έγινε ένα μαζί τους, τους στηρίζει και τον στηρίζουν και έτσι δίνουν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους.
Είναι μια οικογένεια, είναι φίλοι έξω από το γήπεδο και "επαγγελματίες" όταν πατάνε γήπεδο.
Αυτός ο Αμαρυνθιακός, αν βρεθεί στην καλή του μέρα, σε σκοτώνει και σε αυτό το πρωτάθλημα έχει πολλές καλές μέρες.
Ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης, φυσικά και δεν έχει αντίστοιχο ρόστερ στην ομάδα του και δεν διέθεσε η διοίκηση το μπάτζετ που διέθεσε η διοίκηση του Αμαρυνθιακού και κατά την άποψή μας καλά έκανε.
Η Προποντίδα είχε χρόνια να αγωνισθεί στην Α΄ Κατηγορία και είναι τιμητική η θέση που κατέχει σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα. 
Αυτό που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, είναι αν η ομάδα θα μπορέσει να συνεχίσει ή θα εμφανισθούν παρατράγουδα και θα ανακόψουν αυτή την όμορφη πορεία της.
Κύριοι της διοίκησης, να έχετε εμπιστοσύνη τον προπονητή σας κύριο Τοκπασίδη και επιτρέψτε μας να στείλουμε κι ένα μήνυμα στον κύριο Αλέξανδρο Σιγανό, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και αρχίζει τις υπερβολές στο fb και μάλιστα αυτή την φορά το έκανε πριν τον αγώνα. Αλέξανδρε, να ξέρεις πως η διαιτησία "άλλα ακούει" και απορούμε πως δεν τα έμαθες δίπλα στον κύριο Κουσκούτη.
Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες, καλή συνέχεια και στους δύο προπονητές.