Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Σχεδόν 500 ρεπόρτερ χάθηκαν σε μια νύχτα για τον Δήμο Χαλκιδέων. Τους είχαμε συνηθίσει την προεκλογική περίοδο. Ανέβαζαν καθημερινά φωτογραφίες, από λακκούβες, σκουπίδια, παραλίες, πάρκα, πεζοδρόμια και άλλα πολλά. Μετά από το βράδυ των Δημοτικών Εκλογών, τους χάσαμε, όπως χάσαμε και τους.... υποψηφίους δημάρχους.

- Έχασαν τις εκλογές και χάθηκε και το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο Χαλκιδέων. Αλήθεια, δεν υπάρχουν τώρα προβλήματα στον Δήμο; Η ανησυχία είναι πολύ μεγάλη, γιατί θα χαθούν κι από πελάτες συλλόγων και σωματείων. Έτρεχαν καθημερινά στους χορούς και γενικά στις εκδηλώσεις και αυτό ήταν ένα έσοδο για τα σωματεία και τους συλλόγους. Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα, ούτε ευχές δεν θα στείλουν και φυσικά όταν οι σύλλογοι και τα σωματεία θα κόψουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες, ούτε απ΄ έξω δεν θα περάσουν.

- Για να δούμε πόσοι και ποιοι θα απομείνουν να ελέγχουν την εξουσία. Για να δούμε ποιοι θα πιέζουν την δημοτική αρχή για να μην αδιαφορήσει.

- Έχουμε πληροφορίες πως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι οι οποίοι πολέμησαν με τον χειρότερο τρόπο την παράταξη της δημάρχου, τώρα έχουν πέσει δίπλα της και θέλουν να την υπηρετήσουν!!!!!