Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Γιατί κυρία μου βγάζετε τόση κακία; Γιατί λέτε πως εμείς τα βρήκαμε με κάποιους της αντιπολίτευσης και θα είμαστε απέναντι στην δημοτική αρχή; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Μαντέψατε τις σκέψεις  και τις προθέσεις μας; Σας είχαμε στείλει το μήνυμα, αλλά φαίνεται πως δεν το καταλάβατε. Θα το ξαναστείλουμε λοιπόν, όσο καθαρά και.... απλά μπορούμε, για να το καταλάβετε.

- Εσύ ανέλαβες με εντολή "του αφεντικού" να ρίξεις την λάσπη και πληροφορίες μας λένε πως μετά τα Χριστούγεννα θα έχεις σύμμαχο και τον ραδιοφωνατζή, ο οποίος θα κάνει μία ακόμη κωλοτούμπα, αφού θα κάνει και πάλι αγκαλίτσα με τον χορηγό και θα τα ξεχάσει όλα.

- Κανένα πρόβλημα δεν θα έχουμε εμείς. Εμείς πιστεύουμε στην ανθρωπιά και στην φιλία και όχι σε κωλοτούμπες και χορηγούς και δεν πουλάμε την ιδεολογία μας.  Αυτοί πάνε και έρχονται και αυτό το ξέρουμε καλά εμείς, όπως το ξέρει και ο κ. Παγώνης και ο κ. Καθαροσπόρης και η κυρία Βάκα.

- Από τον Φεβρουάριο λοιπόν και μετά, θα παραμείνουμε πιστοί στην ιδεολογία μας, αλλά και στην ανθρωπιά μας, αλλά δεν θα κρύψουμε τίποτα.