Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Έρχεται καταιγίδα στους Δήμους και θα έχει να κάνει με Δημοτικά Τέλη. Οι Δήμοι εισπράττουν ανταποδοτικά τέλη, αλλά μόνο ανταποδοτικά δεν είναι. Η παρέμβαση της δικαιοσύνης, αλλά και όλων των ελεγκτικών μηχανισμών, είναι δεδομένη, αφού οι δημοτικοί άρχοντες, χωρίς καμία εξαίρεση, χαρίζουν σε κάποιους επαγγελματίες τα δημοτικά τέλη και τα τέλη από παραχωρήσεις χώρων, ενώ δεν.... κάνουν τίποτα για τους δημότες τους.

- Υπάρχουν νόμοι κυρίες και κύριοι και ήρθε η ώρα να εφαρμοσθούν. Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να δεχόμαστε να εξυπηρετούν κάποιους και τους πολλούς να τους έχουν γραμμένους. Δεν μπορούν και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να χαρίζουν χρήματα σε αυτούς που έχουν μπροστά στην επιχείρισή τους οδοκαθαριστή σε καθημερινή βάση, που περνάει καθημερινά το απορριμματοφόρο, που πλένουν σε τακτά διαστήματα τους κάδους, που στολίζουν πάντα τον δρόμο τους Χριστούγεννα και Πάσχα και φυσικά που κάνουν εκεί τις εκδηλώσεις της Αποκριάς και μπροστά από το δικό μου σπίτι δεν πέρασε ποτέ να καθαρίσει κάποιος, δεν πλένουν ποτέ τους κάδους και δεν περνάει κάθε μέρα απορριμματοφόρο, αλλά μου φορτώνουν τα δημοτικά τέλη.

- Να ξέρουν όλοι πως ο δημότης δεν πληρώνει δημοτικά τέλη για να καθαρίζουν κάποια κεντρικά σημεία της έδρας του Δήμου. Διορθώστε τώρα το σύστημα γιατί θα δικαιωθούν οι δημότες και θα τρέχετε.