Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 3 - 0

 - Όταν είσαι νεοφώτιστη ομάδα στην Β΄ Κατηγορία και καταφέρνεις σε 8 αγώνες να έχεις 7 νίκες και 1 ισοπαλία,
τότε κάτι κάνεις καλά, για να μην γράψουμε πολύ καλά.
Ο ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ σήμερα κέρδισε και μάλιστα με 3 - 0 τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Παραλίας και διατήρησε την θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 22 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.... με 6 γκολ.
Ο προπονητής κύριος Δημήτρης Ακριτίδης έχει καταφέρει να πείσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, πως είναι καλοί, μπορούν να είναι νικητές, αρκεί να δουλεύουν στις προπονήσεις και στον κάθε αγώνα, να κάνουν στο γήπεδο, αυτά που έχουν μάθει να κάνουν.
Την επόμενη Κυριακή θα βρεθούν αντίπαλοι με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Βασιλικών, ομάδα που διεκδικεί κι αυτή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.
Λένε πως φαβορί είναι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, αλλά οι νεαροί του Ακριτίδη θα πάνε να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν χωρίς άγχος, γιατί δεν έχουν να χάσουν κάτι.
Φυσικά αν κερδίσουν τον αγώνα, τότε θα καταρρίψουν όλους τους μύθους για το ποδόσφαιρο στις τοπικές κατηγορίες, που στηρίζει τα πάντα, στα χρόνια που κουβαλάει ο καθένας σε αυτό.
Όχι κυρίες και κύριοι. Σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει τον πρώτο λόγο να τον έχουν τα νέα παιδιά, που μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο και έχουν την φλόγα μέσα τους.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Κύζικου και στον προπονητή τους κύριο Ακριτίδη.