Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είναι να γελάει κανείς με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, αφού δεν τολμούν ούτε καν να πούνε πως ο Πολλάκης πρέπει να ζητήσει συγνώμη, από την συντρόφισσα κυρία Αναγνωστοπούλου, αφού έφτασε στο σημείο να μην σεβαστεί ούτε το ιατρικό απόρρητο. Κανένας δεν τολμάει να γράψει κάτι για τον Πολλάκη, αφού αυτός..... είναι πίσω από τον Κασσελάκη.

- Θα έχει απώλειες το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, εξ  αιτίας του Ανδρέα Λοβέρδου ρωτάει ο φίλος; Τι απώλειες να έχει καλέ μας φίλε. Όταν είναι τα ποσοστά σου στο 10% και λίγο παραπάνω, τι να χάσεις; Ο Ανδρουλάκης έχει ταβάνι κι όσα χρόνια κι αν περάσουν, δύσκολα θα ξεπεράσει το 20%, οπότε κυβερνώσα παράταξη δεν θα γίνει ποτέ.

- Ο Ανδρέας Λοβέρδος, έχει την δική του δυναμική και θα διαπιστώσετε πως θα στείλει στα χαμηλά τον Ανδρουλάκη. Στην Εύβοια ο Ανδρέας έχει πολλούς φίλους και αυτοί θα είναι μαζί του.

- Ότι έχουν να πούνε αυτοί οι οποίοι "πούλησαν" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να βγούνε και να το πούνε δημόσια, αλλά δεν θα το κάνουν γιατί είναι κότες.  Διαβάστε σήμερα τον "μπάρμπα Στέλιο" και θα μάθετε και κάτι ακόμη.

- Ο κύριος Φωτάκης ήταν υποψήφιος με την κυρία Παππά και δεν εκλέχθηκε και πως να εκλεγεί όταν η παράταξη πήρε μόλις 2 έδρες!!!! Είναι όμως σωστό που δεν έβγαλε ακόμη ανακοίνωση με την οποία να παραδεχθεί την ήττα και να ζητήσει συγνώμη από αυτούς που κατηγορούσε;;