Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά ο Κασσελάκης έχει σχέδιο. Θα το εφαρμόσει για να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 5% και να έχει να λέει πως ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει από το μηδέν, για να γίνει κυβερνώσα αριστερά. Εμείς πιστεύουμε πως ο Κασσελάκης στο τέλος, θα βγει και θα πει, πως ήταν αυτός που έφερε την αριστερά στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν.... επέτρεψε στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη να είναι δεύτερο κόμμα, αλλά ανέβασε το ΚΚΕ σε αυτή την θέση!!!

- Τελικά δεν χάνει μόνο στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, αλλά χάνει ευρωπουλευτές και βουλευτές. Μέχρι και ο Παπαδημούλης αγανάκτησε και τους τα βρόντηξε. Τώρα θα δείτε τι θα πούνε αυτοί που έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαδημούλη.

- Η μεγάλη πλάκα θα είναι να βγει ο Κασσελάκης και να ζητήσει από τον Παπαδημούλη πίσω την έδρα στην Ευρωβουλή!!!! Ο Κασσελάκης πήρε σχεδόν 5 φορές περισσότερους σταυρούς από αυτούς που πήρε ο Κασσελάκης και θέλει να το παίζει αρχηγός τους.

- Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη. Ο Κασσελάκης είναι φυτευτός και σε αυτό ο Αλέξης έπαιξε τον ρόλο του. Πάντως αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε πάτο, αλλά το βαρέλι του Κασσελάκη δεν έχει πάτο ή αν θέλετε ο πάτος του βαρελιού έχει μεγάλη τρύπα.

- Δεν θα σχημάτιζαν κοινοβουλευτική ομάδα, αυτοί οι βουλευτές που θα αποχωρούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε ο Κασσελάκης και οι δικοί του, αλλά ως συνήθως πάλι έκαναν λάθος υπολογισμούς. Χρειαζόταν 10 βουλευτές για να έχουν κοινοβουλευτική ομάδα και με το καλημέρα έχουν 11!!!!

- Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, ξεκίνησε με 47 βουλευτές και σήμερα έχει μείνει με 36!! Κακές γλώσσες λένε πως θα έχουμε συνέχεια, αφού φυσσάει πολύ και έχουν αφήσει ανοιχτές τις πόρτες.