Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Καλημέρα

 - Την καλημέρα μας και για σήμερα. Τετάρτη 12 Ιουνίου του 2024 και φτάνουμε στα μισά του μήνα. Το γεγονός των ημερών σίγουρα δεν είναι ο κορονοϊός, αν και αυτός "χτύπησε" την κυρία Άννα της αυτοδιοίκησης, ούτε το μετάλλιο της Στεφανίδη στο Πανευρωπαϊκό.
Το ένα και μοναδικό μέγα γεγονός είναι η λήξη... συνεργασίας του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με τον προπονητή κύριο Μαγκαφίνη.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην ανακοίνωση του ΑΟΝΑ, έχουμε μια απορία.
Αφού ο κύριος Μαγκαφίνης ήταν τόσο καλός, αφού βοήθησε τόσο πολύ την ομάδα, αφού ήταν σωστός με την προπόνηση και αφού σας έδωσε τόσες χαρές, γιατί δεν συνεχίσατε μαζί του;
Δεν τον θέλατε, δεν σας ήθελε, ζητούσε πολλά, δίνατε λίγα;
Τέλος πάντων, η δική μας άποψη είναι απλούστατη.
Δεν πετύχατε τον στόχο ως ομάδα και χάσατε την άνοδο με ήττες και ισοπαλίες από ομάδες που δεν θα έπρεπε να χάσετε.
Δικό σας το θέμα και ευχόμαστε αυτή την φορά να κάνετε την σωστή επιλογή.
Διαβάστε το δελτίο τύπου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

"Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Μαγκαφίνη Δημήτρη για την πολύ επιτυχημένη χρονιά και συνεργασία που είχαμε την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024 ( τερματίζοντας στην 2η θεση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον  2ο όμιλο και κατακτώντας το κύπελλο Ευβοίας ΕΠΣΕ 2023-2024 ) σε μια απο τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία του συλλόγου μας .
Η σκληρή δουλειά ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα τους προς όλους ειναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν διαχρονικά ως άνθρωπο και ως προπονητή .
Του ευχόμαστε όλοι μας απο τον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης , οι φίλαθλοι οι φίλοι και όλοι στην διοίκηση καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία μέσα από την καρδιά μας στους επόμενους «ποδοσφαιρικούς σταθμούς» και ομάδες που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του .
Σε Ευχαριστούμε «Κόουτς»» για τις χαρές και επιτυχίες που μας χάρισες μέσω της συνεργασίας μας !!

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ
Ο Πρόεδρος
ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’.