Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Αναγνωστάκης - Γκλέτσος στα χαρακώματα

- Δεν συμφωνούμε με την πολιτική Γκλέτσου, αλλά στην περίπτωση Αναγνωστάκη έχει δίκιο. Κύριε Αναγνωστάκη δεν στηρίξατε την υποψηφιότητά του, γιατί είχατε δημόσια δηλώσει πως αν δεν σας δώσει το χρίσμα και δεν σας στηρίξει εμπράκτως ....
ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάτε σπίτι σας. Πήγατε και καλά κάνατε. Τώρα τι θέλετε πάλι;
Διαβάστε τι έγραψαν Αναγνωστάκης και Γκλέτσος.

Dimitris Anagnostakis
🇬🇷 🚩Ενωτικά, Δημοκρατικά, Σοσιαλιστικά, Αριστερά, είναι η διέξοδος!
✔️ Έχοντας πλέον μια σαφή εικόνα για την πολιτική κατάσταση, όπως τείνει να διαμορφωθεί και να παγιωθεί τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, μετά τα απτά αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η προοπτική δεν μπορεί παρά να είναι η συστράτευση των προοδευτικών πολιτών και οι εκλογικές συνεργασίες των κομμάτων.... του ευρύτερου αριστερού, δημοκρατικού χώρου.
✔️ Το φωτεινό παράδειγμα της Γαλλίας, με τη συμφωνία των κομμάτων της Αριστεράς για «Λαϊκό Μέτωπο», αποτελεί μονόδρομο για όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, αριστερές, πολιτικές δυνάμεις!
✔️ Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με την ιστορική μας ευθύνη, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.
✔️ Μόνο με υπέρβαση προσωπικών φιλοδοξιών και ενότητα όλων των δυνάμεών μας, μπορεί να αντιμετωπιστεί η ανάλγητη και κοινωνικά άδικη, νεοφιλελεύθερη πολιτική της Δεξιάς και να αποτραπεί παράλληλα ο κίνδυνος κυριαρχίας της ακροδεξιάς και του φασισμού.
✔️ Τα διαδικαστικά και τεχνικού χαρακτήρα ζητήματα έπονται της κεντρικής, κορυφαίας, πολιτικής απόφασης και φυσικά αντιμετωπίζονται σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας.
Σε ότι με αφορά, σε όλη μου την πολιτική διαδρομή, υπήρξα φανατικά υπέρμαχος των προγραμματικών συγκλίσεων και των προοδευτικών συνεργασιών και φυσικά αυτό θα συνεχίσω να πράττω μέχρι το τέλος αυτής της διαδρομής.

Απόστολος Γκλέτσος
Μιλάς εσύ για προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές ατζέντες , που έβγαινες δημόσια σε τηλεόραση και ραδιοφωνα και με πολεμούσες στις αυτοδιοικητικες μην σεβομενος ότι το κόμμα με τις διαδικασίες είχε δώσει σε μένα το χρίσμα και βεβαίως δικαιώθηκα πάρα τον πόλεμο με 24,9 % στην Στερεά , όπως και το 19 το ίδιο που πήρα σαν ανεξάρτητος και εσύ 13 % και είχες το θράσος από ιδιοτέλεια και μόνο να κάνεις πόλεμο στο κόμμα ...τώρα προσφέρεσαι γιατί? ΜΑΚΡΙΑ ...και βεβαίως δεν μίλησα στο προηγούμενο συνέδριο ....σαυτο όμως...με όλες τις αποδείξεις και τις μαρτυριες.